• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 20
В рамках всеукраїнського місячника по підготовці придомових майданчиков до літнього сезону управління з фізичної культури та спорту організувало та провело у Маріуполі конкурс на кращий майданчик. Серед трьох переможців був і майданчик біля дому по проспекту Будівельників, двадцять п"ять, який підготувало до літнього відпочинку дітей житлово- комунальне підприємство номер два.
Всього у Маріуполі розташовано сорок два майданчика у містах масового відпочинку населення. Саме серед них і проводився конкурс на кращий, який організували та провели управління з фізичної культури та спорту спільно з міським центром фізичного здоров"я населення "Спорт для всіх".
О.Тохтарь: "Комунальные хозяйства проводят работы по благоустройству, озеленению площадок, чтобы привлечь детвору. Готовили эту площадку ЖКП- 2 Приморского района. В их ведении ещё 2 площадки."
Як відзначив Олександр Тохтарь, що стосується підготовки майданчиків для занять спортом, то тут є певні недоліки, які потрібно ус ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.07.2010

В палаці культури імені Карла Маркса відбулося урочисте нагородження переможців та призерів тридцять шостої традиційної спартакіади комбінату імені Ілліча, змагання якої тривали з листопада дві тисячі дев"ятого по червень дві тисячі десятого року. У стартах спартакіади по одинадцяти видах спорту взяли участь більш ніж дві з половиною тисячі іллічівців - це шістдесят п"ять колективів фізкультури. Вони змагалися у одинадцяти видах спорту. Учасники спартакіади були розподілені на три групи відповідно чисельності працюючих у цехах та підрозділах комбінату.
Харитонова - гол суддя змагань: "В этом году колективов не стало меньше, увеличилось число команд. Борьба пошла ровно, впереди были команды, которые и к финишу пришли в лидерах."
Як відзначила головний суддя змагань Олена Харитонова, успішому проведенню спартакіади сприяло те, що іллічівські спортсмени на протязі усього року могли безкоштовно тренуватися на спортивних аренах комбінату.
Харитонова: "Приятно, что все 11 видо ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.07.2010

В першому поєдинку однієї восьмої фіналу розіграшу чемпіонату України з футболу серед ветеранів команда Іллічівець- ветеран на стадіоні Азовець зустрілася з ФК Миколаїв. Вже на другій хвилині поєдинку господарі поля забили перший гол- він на рахунку Віктора Хурси. Через чотири хвилини Андрій Пилипенко подвоїв перевагу іллічівських ветеранів. Після перерви гості один м"яч відіграли, але Ігор Зиков забив третій гол- три:один. Миколаївці спромоглися знову скоротити відстань у разхунку-три:два, але остаточне слово залишилося за футболістами команди Іллічівець-ветеран. Це Віктор Хурса встановив остаточний результат-чотири:два на користь маріупольської команди. Друга зустріч суперників відбудеться двадцять п"ятого липня у Миколаїві.
Добавил: Portokali | Дата: 20.07.2010

Передостанній етап двадцять четвертої крейсерської регати "Кубок Азовського моря- дві тисячі десять" від коси Обіточної до Бердянська виграла серед яхт першої групи Адель. Другою фінішувала бердянська яхта Амазонка. Змагання у третій групі принесли перевагу яхті Грего. Екіпаж яхти Міцар- два показав кращий результат у четвертій заліковій групі. Сьогодні учасники регати вирушають до Маріуполя, це останній етап, а двадцять четвертого липня відбудеться нагородження переможців та призерів змагань і урочисте закриття регати.
Добавил: Portokali | Дата: 20.07.2010

В Іллічівському парашутно-спортивному центрі стало на одного спортсмена більше - днями программу прискореної підготовки у вільному падінні завершив житель Бердянська Олексій Подорожко. У день залікового стрибка всі спортсмени підтримували його не менше, ніж рік тому - коли Олексій уперше підкорив небо.
Кілька років тому мотоцикліст Олексій Подорожко втратив ногу в дорожньо-транспортній пригоді. Проте це не стало перешкодою у втіленні заповітної мрії: "С детства все єто хотелось, планировалось. потом со мной случился этот случай, у меня была ампутация, и это все ушло в никуда. потом друзья поехали прыгать. ну, естественно мне как бы тоже очень захотелось, попросил узнать, есть ли возможность, чтобы я прыгнул."
Катерина Титова - інструктор: "Ну как отреагировали? естественно, забеспокоились очень, в первую очередь предложити тандем, потому что в принципе люди с какими-либо ограничениями вполне очень комфортно прыгают тандем. но он наотрез отказался, сказал - буду прыгать только ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0