• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 28
Продовжують вдало виступати у чемпіонаті України серед ветеранів футболісти команди Іллічівець-ветеран. В одній восьмій фіналу маріупольці -після домашньої перемоги над командою ФК Миколаїв з рахунком чотири:два - у гостях зіграли з миколаївцями внічию один:один. У складі маріупольської команди гол забив Олександр Люлін. У чвертьфіналі Іллічівець-ветеран двічі зіграє з командою Гірник- ветеран з Кривого Рогу. Перша зустріч відбудеться у Маріуполі, а друга - у Кривому Розі.
Добавил: Portokali | Дата: 28.07.2010

На тенісних кортах спорткомплексу Спартак визначалися чемпіони міста у одиночному розряді серед юнаків та дівчат віком до вісімнадцяти років. Всього у змаганнях взяли участь двадцять юних майстрів великої ракетки.
За перемогу на ґрунтових кортах спорткомплексу Спартак змагалися дванадцять юнаків та вісім дівчат віком до вісімнадцяти років. На попередньому етапі вони грали у двох групах. По два кращих тенісиста з кожної групи виходили до півфіналів.
Токій - гол. суддя: "Я думаю, средний уровень для Мариуполя хороший. Ребыта показывают бойцовский характер. Любое покрытие вносит коррективы. Наш уровень не настолько велик, чтобы были коренные изменения из-за покрытия."
Катерина Троян із селища Володарське каже, що тренується кожен день двічі - вранці та ввечері. Це приносить їй задоволення, адже теніс їй подобається. Цей чемпіонат Катерина розпочала з перемоги над Юлією Рожковою у двох сетах - шість:три та шість:два.
К. Троян: "Больше была игра на задней линии. Она боль ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.07.2010

В чемпіонаті міста з футболу тривають змагання у першій та другій лігах. У першій лізі, де грають у два кола вісім найсильніших команд, зіграно п"ять турів. Лідирують дві команди - це збірна комбінату імені Ілліча та Портовик, в них по дванадцять очок після чотирьох матчів. На третьому місці розташувалися футболісти команди "Добро та воля " із селища Мелекіно, в них сім очок. У другій лізі одноосібним лідером є команда Сигнал трамвайно-тролейбусного управління, на другому місці - футболісти ПДТУ.
Добавил: Portokali | Дата: 28.07.2010



На веслувальній базі міського спорткомплексу Азовець пройшов чемпіонат Маріуполя з веслування на байдарках. У змаганнях взяли участь юнаки та дівчата чотирьох вікових груп. Вони визначали переможців та призерів на дистанціях п"ятсот та тисяча метрів.
У змаганнях чемпіонату Маріуполя взяли участь тридцять п"ять веслувальників віком від десяти до вісімнадцяти років.
О. Бурлій - тренер: "От этих стартов, они идут как квалификационные, малыши должны выполнить 2 и 3 разряды, старшие покажут готовность на данном этапе.Те, кто едет на чемпионат Украины- уже отобраны."
Що стосується поїздок на змагання у інші міста, то тут, за словами Олени Бурлій, головна надія на батьків юних спортсменів.
О. Бурлій: "Мы держимся на старых запасах. Спонсируют соревнования родители. Кто-то остается, кто-то уходит, как и в любом другом виде спорта."
Серед дівчат віком п"ятнадцять - шістнадцять років кращий час на дистанції тисячу метрів показала Ольга Соколюк - п"ять хвилин, та ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0