• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 21
П"ятнадцятирічна маріупольчанка, майстер спорту України Регіна Ничитайлова стала чемпіонкою України з великого тенісу у двох вікових групах. Де і як грала Регіна- вона розповіла сьогодні на зустрічі з представникам маріупольских засобів масової інформації.
Регіні Ничитайловій п"ятнадцять років і вісім з них вона займається великим тенісом. Тренує дівчину батько. Регіна вже досить успішно виступала на турнирах у Росії та Молдові, багатьох українських містах, а фінансували ці поїздки батьки дівчини: "Начинала я на азовстальских кортах, сечас тренрируюсь на кортах Смэш зимой, а летом- на ж-д вокзале с папой."
Цього літа юна маріупольська тенісистка дуже вдало виступила на двох чемпіонатах України серед дівчат. Спочатку вона зайняла перше місце у Сімферополі серед спортсменок віком до шістнадцяти років. Там у фіналі вона зустрілася з Оленою Гриценко та переграла її у важкій боротьбі: "В Симферополе девочка киевская была, я перед этим ей проиграла. А на этом турнире победила в тре ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2010

В поєдинку тринадцятого туру першості Донецької області з футболу серед команд першої ліги лідер змагань маріупольський Судноремонтник на стадіоні Азовсталь здолав опір свого головного переслідувача- команди Шахтар з РОдинського. Гості першими забили гол- на двадцять восьмій хвилині влучний удар виконав Артем Гайдаш. Після перерви Володимир Омельчук та Євген Таран двічі вразили ворота гірників. Отже два:один на користь команди судноремонтного заводу, яка залишається одноосібним лідером першості. Шахтар з Родинського відстає на три очки, але гірники зіграли на одну зустріч більше. На третьому місці ФК Торез, з яким Судноремонтник грає на виїзді сьогодні.
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2010

Добігає свого кінця двадцять четверта регата крейсерських яхт "Кубок Азовського моря- 2010" Останній етап за маршрутом Бердянськ - Маріуполь довжиною п"ятдесят шість морських миль першим здолав екіпаж яхти Адель, який затратив на перехід дванадцять годин та двадцять хвилин. Півтори години по тому фінішувала яхта ЛевАнт- переможець у третій заліковій групі. Серед яхт четвертої групи кращий час показав екіпаж яхти Міцар- два.
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2010

В другому півфінальному матчі розіграша Кубка України з футболу серед жіночих команд Іллічівка на стадіоні Азовець поступилася харківській команді Житлобуд-один з рахунком два:три. За результатом двоматчевого протистояння у фінал змагань вийшли харківські футболістки. Фіналіст розіграшу Кубка України визначався за результатами двох матчів. У першому з них тиждень тому Іллічівка на виїзді з великим рахунком програла харківському Житолбуду- нуль:п"ять. Отже шансів пройти далі у маріупольських дівчат було небагато. Але вони налаштувалися дати бій фавориту цього протистояння. Куценко - тренер: "Харьков нам дома набил и приехал расслабленно, в день игры, когда и ходить- то тяжело. Они приехали не настроеными."
Початок зустрічі на стадіоні Азовець видався вдалим для господарок поля. Вже на другшій хвилині поєдинку Ірина Лапатанова забили перший гол у ворота харків"янок- один:нуль. Але досвідчені футболістки Житлобуда, серед яких немало гравців національної збірної команди України, не зн ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0