• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 16
Завтра на стадіоні Азовець пройде вирішальний другий поєдинок півфіналу розіграшу Кубка України з футболу серед жіночих команд. Маріупольська Іллічівка зустрінеться з харківською командою Житлобуд-один. Тиждень тому суперниці зіграли у Харкові, де перемогли господарки поля з рахунком п"ять:нуль. Матч розпочнетьчя о сімнадцятій годині за київським часом, вхід-вільний. У другій півфінальній парі у Донецьку місцева Дончанка проведе поєдинок з Легендою, яка вдома виграла першу зустріч- три:один.
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2010

Сімнадцятого липня на театральній площі біля драматичного театру прі підтримці професійної ліги стронгменів України відбудеться турнір богатирів "Donbass- Open". Збірна України зустрінеться зі збірною командою СНД. У складі української дружини чотири спортсмени, два з них представляють Маріуполь. Це капітан команди Олександр Лашин та Володимир Муравльов. Також захищатимуть кольори України Сергій Конюшок та Борис Курбацький. Збірну СНД склали стронгмени Росії та Білорусі. У програмі змагань шість вправ, а розпочнеться турнір о сімнадцятій годині за київським часом.
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2010

В Донецьку відбувся фестиваль з вуличного баскетболу, так званого стрітболу, у якому взяли участь шістдесят чотири чоловічих, жіночих та дитячих команди. Крім того, числені глядачі, які зібралися на стадіоні Моноліт, побачили дуже цікаві конкурси. Серед учасників змагань була і чоловіча команда з Маріуполя- Лідер.
Змагання зі стрітболу, які відбулися на донецькому стадіоні Монолт, пройшли за сприянням української стрітбол-ліги. У кожній команді на майданчик виходили по три баскетболіста, гра проходила на одне кільце. У складі маріупольської команди Лідер у турнірі взяли участь Антон Ніфонтов, Денис Куріцин, Євген Ахтирський, Михайло Мащенко та капітан Іван Лисенко. У перший день змагань маріупольські хлопці здобули на турнирі дві перемоги поспіль. А остаточним переможцем серед чоловіків стала команда з Харківа.
І. Лисенко: "Постоянно шла ротация, нужно было подстраиваться под соперника, первая игра далась легко, во второй сражались затратили все время на игру."
Як розпов ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2010

Команда радіоклубу Іллічівець взяла участь у міжнародних змаганнях на ультракоротких хвилях. В польових умовах з кургану Більмак у Запорізькій області іллічівські радіолюбителі провели сеанси зв"язку з радіолюбителями інших країн на відстані понад тисячу кілометрів.
Вже другий рік поспіль іллічівські радіолюбителі виїзджають до кургана Більмак заввишки понад триста метрів, адже саме тут найкращі умови для проходження без перешкод ультракороткіих хвиль.
Долгополов: "Мы за несколько лет объездили всю область, нашли в радиусе 150 км самую высокую точку, это оптимальное место для УКВ. "
До цих змаганнь іллічівські радіолюбителі ретельно готувались декілька місяців, удосконалювали обладнання, проводили числені тренування.
Долгополов: "Реально начали готовиться в феврале, сделали 8 антенн, результат очень хороший."
Протягом трьох днів спортсмени іллічівського радіоклубу взяли участь у міжнородних змаганнях "Польові та горні дні", чемпіонаті України на ультракоротких ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0