• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 12
Сорок четвертий міжнародний турнір з боксу категорії А- меморіал Макара Мазая, який проходив у критому спортивному комплексі Іллічівець, тривав п"ять днів і завершився фінальними боями в одинадцяти вагових категоріях. Фінальні поєдинки сорок четвертого міжнародного турніру з боксу - меморіалу Макара Мазая запам’ятаються численним прихильникам боксу протистоянням української та узбекської шкіл боксу. З двадцяти двох майстрів шкіряної рукавички, що виходили на ринг критого спортивного комплексу Іллічівець, у заключний, п"ятий день турніру, вісімнадцять представляли саме ці дві країни. Особливу увагу присутніх привернули два бої. У першому з них у ваговій категорії до сімдесяти п"яти кілограмів боксеру з Тунісу - Хасену Шахтамі протистояв заслужений майстер спорту з Узбекистану Аббос Атоєв. Він двічі становився чемпіоном світу серед аматорів, спочатку у Чикаго, а потім і у Мілані. До того ж, Аббос Атоєв, чемпіон та кращий боксер Азії. На шляху до фіналу Аббос Атоєв переміг трьох суперникі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.07.2010

Фінальні бої позаду - час приймати поздоровлення. Чемпіона меморіалу Макара Мазая у надважкій вазі Олексія Сивко сьогодні вітав начальник управління громадського харчування та торгівлі комбінату імені Ілліча Юрій Тернавський. На імпровізованій прес-конференції переможець поділився секретом свого успіху.
Дорогих гостей приймали в управлінні громадського харчування та торгівлі. Бій позаду, попереду - промені слави. Суперник Олексія узбекистанець Сардор Абдулаєв перед ним відправив у нокаут декілька українських спортсменів. Всі чекали такої ж долі і для Сивко. Та цього хлопця голими руками не взяти. Від влучних ударів Олексія Сардору буквально довелось рятуватися. Він виплював капу і мало не відмовлявся битися.
Володимир Смирнов - тренер: "Был большой триумф, когда у них этот лидер мальчик, супертяж, который участник олимпийских игр и призер мира, на фоне Леши он выглядел нулевым."
Олексій Сивко до своєї перемоги готувався ретельно. Спеціально під боксера змінили весь хід т ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.07.2010

Футболісти Іллічівця стартували у ювілейному двадцятому чемпіонаті незалежної України матчем з донецьким Металургом. На своєму стадіоні маріупольська команда зіграла з суперником внічию один:один. У складі Іллічівця влучним ударом відзначився півзахисник Ігор Тищенко.
У першому таймі перевагою володіли донецькі футболісти, у складі яких на вістрі атаки грав Мусавенкосі Мгуні. Саме він вже на двадцять сьомій хвилині матчу у протиборстві із захисником Іллічівця Ігорем Чучманом пробив у воротаря. Господарі поля відповіли влучним ударом півзахисника Сергія Яворського, з яким впорався Дмитро Непогодов. На тридцять шостій хвилині поєдинку гості забили гол – і це знову Мгуні. Він випередив двох центральних захисників маріупольської команди і з гострого кута переграв Всеволода Романенка - нуль:один. У другому таймі Іллічівцю вдалося зрівняти рахунок. Після передачі з лівого флангу від Олексія Антонова Ігор Тищенко в один дотик надіслав м’яча під поперечину воріт Металурга - один:один. Цей ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.07.2010

Об’єднана команда маріупольських та донецьких альпіністів провела успішну експедицію на верхівку гори Мак-Кінлі, що знаходиться на Алясці. У складі команди - чотири спортсмени - брати Іван та Максим Молдованови з Маріуполя та два представника з Донецька - Ігор Глушко та керівник групи Сергій Ковальов. Завдяки гарній фізичній формі альпіністи змогли скоротити час на подолання маршруту з двадцяти до дванадцяти днів. Це вже не перша висота, яку беруть наші спортсмени. Напередодні команда провела тренувальний збір на Кавказі, де здійснила підйом на західну верхівку Ельбрусу заввишки п"ять тисяч шістсот сорок два метри.
Добавил: Portokali | Дата: 12.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0