• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 08
В місті Трускавець відбулися змагання з богатирських ігор- це буда матчева зустріч збірних команд України та Європи. У складі української команди з чотирьох спортсменів два були представниками Маріуполя. Це Олександр Лашин та Володимир Муравльов. З
У Трускавці у складі збірної команди України виступали киянин Сергій Конюшок, Олександр Пеканов з Чернігова та два мариупольця- Олександр Лашин і Володимир Муравльов. А у збірній Європи за перемогу боролися представники Росії, Польщі, Естонії та Ісландії. Богатири змагалися у сьоми вправах і українці у підсумку виявилися сильнішими у більшості з них.
О. Лашин: "В целом Украина выиграла 5:2. Видно было, что мы в хорошей форме. Мне удалась прогулка фермера, зрелищным было упражнение с бревном."
Олександр Лашин, який на цих змаганнях був капітаном збірної команди України, особливо відзначив виступ свого земляка Володимира Муравльова, який був одним з кращих серед усіх учасників богатирських ігор у Трускавці.
О. Лашин: "Мурав ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.07.2010

Маріупольський баскетбольний клуб "Азовмаш" став семикразовим чемпіоном України, перш за все завдяки спортивному характеру всього колективу. Не дивлячись на те, що пройдений сезон був для наших басектболістів аж ніяк не простим своєї мети "азовмашівці" досягли. Про успіхи і недоліки у минулому спортивному сезоні та перспективи на найближчі часи сьогодні журналістам розповів президент БК "Азовмаш" Олександр Савчук.
За останні два роки колектив БК "Азовмаш" багато чому навчився. Перш за все зараз клуб має неоцінний досвід в комплектації команди. Адже це процесс творчий та дуже кропіткий, відзначив президент БК "Азовмаш" Олександр Савчук. Тим не менш методом спроб та помилок "азовмашівці" досягли мети - стали першими в чемпіонаті.
Олександр Савчук - Президент БК «Азовмаш»: "Очень важно, что такие люди, Серапинас, Прейкъявичус - они хорошие ребята в принципе и хорошие баскетболисты, но очень важно что мы вовремя поняли, что они психологически не были готовы к роли лидеров. Поэтом ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.07.2010

Напередодні старту нового сезону в футбольному клубі "Іллічівець" представили новачків, які найближчим часом захищатимуть кольори маріупольскої команди в іграх чемпіонату країни в Прем"єр-лізі. Футболки "Іллічівця" з номерами отримали шість футболістів. Серед них - як досвічені, так і молоді виконавці. Як зазначив головний тренер команди Ілля Близнюк, деякі з них є кандидатами в молодіжну та національну збірні України.
Цього разу головний тренер "Іллічівця" Ілля Близнюк представляв новачків напередодні тренування команди на базі футбольного клубу: "Хочу представить вам: Артем Путивцев - "Металлист" (Харьков) - молодой центральный защитник, Антонов Алексей - нападающий - "Металлист" (Харьков), Бажан Игорь - "Металлист" (Харьков), вратарь, Насибулин Владислав - "Шахтер" (Донецк), Сирык Артем - ФК "Харьков", Яворский Сергей - клуб "Оболонь", арендованный у "Шахтер" (Донецк), центральный защитник."
До речі, Сергій Яворський єдиний з новачків, хто добре відомий маріупольским вболі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.07.2010

У місті Полтава пройшли всеукраїнські змагання з веслування на байдарках та каное "Мтрімкі човни" пам"яті заслуженого працівника фізичної культури та спорту Юрія Бурмака. У змаганнях взяли участь і п"ять спортсменів маріупольськох комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Атлетік, яких тренує Зоя Венгер. Один з її підопічних, чотирнадцятирічний Сергій Кайстренко став переможцем на дистанціх тисяча метрів на байдарці-одиночці.
Добавил: Portokali | Дата: 08.07.2010

У польському місті Білосток завершився десятий чемпіонат світу, який провела міжнародна асоціація шахистів- інвалідів з порушенням опорно- рухального апарату. Маріуполець, міжнародний майстер з шахів, заслужений майстер спорту України Ігор Ярмонов став бронзовим призером змагань. У турнірі за швейцарською системою у дев"ять турів змагалися вісімнадцять шахистів з семи країн. У підсумку Ігор Ярмонов набрав шість з половиною очок, на пів очка поступившись двом російським шахистам.
Добавил: Portokali | Дата: 08.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0