• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 20 » Ітоги спартакіади к-ту Ім. Ілліча
Ітоги спартакіади к-ту Ім. Ілліча
16:49
В палаці культури імені Карла Маркса відбулося урочисте нагородження переможців та призерів тридцять шостої традиційної спартакіади комбінату імені Ілліча, змагання якої тривали з листопада дві тисячі дев"ятого по червень дві тисячі десятого року. У стартах спартакіади по одинадцяти видах спорту взяли участь більш ніж дві з половиною тисячі іллічівців - це шістдесят п"ять колективів фізкультури. Вони змагалися у одинадцяти видах спорту. Учасники спартакіади були розподілені на три групи відповідно чисельності працюючих у цехах та підрозділах комбінату.
Харитонова - гол суддя змагань: "В этом году колективов не стало меньше, увеличилось число команд. Борьба пошла ровно, впереди были команды, которые и к финишу пришли в лидерах."
Як відзначила головний суддя змагань Олена Харитонова, успішому проведенню спартакіади сприяло те, що іллічівські спортсмени на протязі усього року могли безкоштовно тренуватися на спортивних аренах комбінату.
Харитонова: "Приятно, что все 11 видов мы проводим на своих спортсооружениях. Плавание- в Нептуне, другие соревнования- на стадионе Ильичевец. Условия соответствуют всем требованиям."
Серед колективів фізкультури третьої групи перемогли спортсмени копрового цеху. У другій групі не було рівних команді цеха здоров"я та благоустрою, яка вперше стала переможцем спартакіадних стартів. Як розповів фізорг цеху Віктор Ларін, зробити це було досить важко.
Ларін: "Мы лидировали с начала, потом успокоились, нас поджал 20 агроцех. Обратились к начальнику цеха, совместно все выправили."
Серед команд цехів першої групи бронзовими призерами спартакіади стали спортсмени аглофабрики, які вже не перший рік потрапляють до п"єдесталу пошани.
Райх - фізорг: "Самые популярные у нас- шахматы, шашки, волейбол, футбол. Мы всегда в призах по всем видам, что-то одно выделить нельзя."
На другому місці розташувалися спортсмени відомчої воєнізованої охорони. А переможцем спартакіади у першій групі стала команда киснево- конвертерного цеху. Її успіх став цілком заслуженим, адже конвертерщики були серед кращих майже в усіх одинадцяти видах спорту.
Харитонова: "Команда финишировала с лучшим результатом, у них нет ни одного места ниже призового. Результат высокий. ВВО не доработали, аглофабрика старается вернуть свои традиции."


Просмотров: 893 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0