• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 07
Боксер обласної дитячо-юнацької спортшколи Спартак, студент Приазовського державного техічного університету Антон Коссе виступив на молодіжному турнірі категорії А на призи чемпіона світу серед професіоналів Володимира Кличко у місті Бердичів Житомирської області. У змаганнях взяли участь майже вісімдесят спортсменів з дванадцяти країн. У ваговій категорії до п"ятидесяти чотирьох кілограмів представник Маріуполя провів три поєдинка. Спочатку Антон Коссе виграв у російського та румунського боксерів, а у фіналі програв узбекському спортсмену.
Добавил: Portokali | Дата: 07.07.2010

У чемпіонаті України з водного поло відбулася зміна чемпіона. Багаторазовий переможець змагань ватерпольний клуб Іллічівець у фінальній серії плей-оф, яка проходила у Севастополі, двічі програв харківському БМК і отримав у підсумку срібні медалі. Про перебіг подій у севастопольському басейні під час протистояння з харківською командою сайту розповів головний тренер Іллічівця, заслужений тренер України Олександр Обединський.
У півфіналі Іллічівець двічі переміг ватерполістів львівського Динамо. Першу зустріч маріупольська команда виграла з рахунком вісім:п"ять, а другу- десять:дев"ять.
О. Обединський: "Игры плей-оф добавали интриги. Что касается Динамо, то первую игру мы выиграли уверенно, вторую- по-другому. Была напряженная, упорная борьба"
У фінальній серії плей-оф, яка тривала до двох перемог одного з суперників, найбільш драматичною видалася перша зустріч. Основний та додатковий час поєдинка приніс нічию- десять:десять. А у серії післяматчевих пенальті удача посміхну ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.07.2010

У чемпіонаті міста з футболу розпочався другий етап змагань. Команди розбиті на дві ліги, матчі у яких пройдуть за круговою системою. У першій лізі, де виступають найсильніші колективи, за перемогу змагатимуться вісім команд. Зараз лідирує збірна команда комбінату імені Ілліча- в неї дев"ять очок після трьох поєдинків. У своєму останньому матчі іллічівці з рахунком п"ять:один перемогли команду Урзуф. Шість очок після двох зустрічей у активі Судноремонтника, який виграв у Водоканальця-чотири:два. У другій лізі грають тринадцять команд.
Добавил: Portokali | Дата: 07.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0