• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 15
В більярдному клубі "Восьмий шар" пройшов семінар зі снукеру. У гості до маріупольських прихильників цього розділу більярду завітав професійний тренер вищої міжнародної категорії з Шефілдської академії снукеру, що у Великобританії, Алан Трігг.
Снукер, як різновид більярду має довгу та цікаву історію. Він зародився у Індії, де почали грати англійські колонізатори, а потім вже внукер завезли до Англії. Тренер вищої міжнародної категорії, викладач Шефілдської академії снукеру Алан Трігг каже, що займається снукером, скільки себе пам"ятає, це його родинне захоплення.
Алан Трігг: "Я начал играть с 6 лет, играли мой дед и отец. Снукер-это моя жизнь, стараюсь увеличить свой опыт, передать его ученикам."
За словами Алана Трігга велике значення для успішної гри у снукер має якість кія. Не без гордощі він продемонстрував футляр для кія, який йому подарували на чемпіонаті Європи дві тисячі четвертого року. Це дійсно витвір мистецтва, зроблений руками з цінних пород дерева. Як відзн ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.07.2010

Триває двадцять четверта крейсерська регата "Кубок Азовського моря". У Бердянську учасники змагань, до яких приєдналися і місцеві яхтсмени, здолали черговий етап – це трикутник довжиною п"ять морських миль. У першій заліковій групі знову перемогла яхта Адель яхт-клубу комбінату імені Ілліча, друге та третє місця тут посіли господарі - бердянські екіпажі. У другій групі кращий результат показала бердянська яхта "Скіф", а іллічівські яхти Грего та Міцар-два випередили усіх суперників відповідно у третій та четвертій групах.
Добавил: Portokali | Дата: 15.07.2010

Дві маріупольські аматорські футбольні команди, які виступають у вищій лізі чемпіонату Донецької області, зіграли чергові матчі. Команда Титан киснево- конвертерного цеху комбінату імені Ілліча спочатку у гостях програла краматорському Авангарду з рахунком два:три. А потім іллічівські конверторники зустрілися з іншою маріупольською командою Портовик і знову поступилися супернику - один:три. У складі команди торговельного порту голи забили Володимир Варлаченко, Сергій Колесник з пенальті та Дмитро Лєвін. Зараз лідирує у змаганнях краматорський Авангард, а у свою чергу Портовик займає третю сходинку турнірної таблиці.
Добавил: Portokali | Дата: 15.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0