• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 22
Представник Маріуполя, начальник міського управління з фізичної культури та спорту, арбітр ФІФА Олег Муравйов у складі української бригади арбітрів вперше працював на офіційному міжнародному футбольному матчі між командами Відеотон - Марибор в Угорщині.
Це був дебют Олега Муравйова, як асистента арбітра, у офіціальних міжнародних матчах. Українська бригада у складі готовного рефері Віктора Швецова, асистентів Олега Муравйова та Олександра Войтюка та четвертого арбітра Андрія Шандора працювала на поєдинку другого відбіркового раунда Ліги Європи Відеотон (Угорщина) -Марибор (Словенія).
О. Муравйов: "Назначается арбитр, а он под себя выбирает ассистентов, с кем ему работать. Он часто ездит с Войтюком, а в этот раз выбрал и меня."
Зустріч Відеотон- Марибор проходила у угорському місті Дьєр неподалік від Будапешту. За словами Олега Муравйова на затишному стадіоні місткістю п"ятнадцять тисяч зібралося чотири тисячі глядачів, які палко підтримували свої команди: "В плане судейс ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2010

Черговий поєдинок чемпіонату Донецької області з футболу провели на своєму стадіоні футболісти команди Титан киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча. Вони зустрілися з футболістами Шахтаря з Макіївки, у складі гостей на поле вийшов відомий у минулому гравець , який свого часу захищав кольори і маріупольської команди майстрів Едуард Цихмейструк. У першому таймі іллічівець Дмитро Бужин двічі з пенальті вразив ворота Шахтаря. Після перерви Олександр Мазуренко довів перевагу Титану до трьох м"ячів. Гірники один гол відіграли, отже три:один- перемога іллічівської команди, яка посідає у турнірній таблиці п"яте місце. Наступну зустріч Титан зіграє у Краматорську з лідером чемпіонату- Авангардом.
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2010

У Херсоні завершилися міжнародні юнацькі змагання з веслування "Весла надії- дві тисячі -десять". У них взяли участь понад двісті спортсменів віком тринадцять- чотирнадцять років з України, Придністров"я та Білорусі. Серед учасників були і три маріупольських веслувальника, представники комплексної дитячо- юнацької спортивної школи Атлетік, яки виступали на байдарках-одиночках. Це Артем Компанієць, Максим Радченко та Володимир Смирнов. І хоча хлопці не попали у призери змагань, за словами тренера Олени БурлІй, вони здобули необхідний досвід, який допоможе їм у майбутніх стартах.
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2010

Після завершення останнього етапу двадцять четвертої крейсерської регати "Кубок Азовського моря- дві тисячі дев"ять" Бердянськ- Маріуполь суддівська колегія підрахувала результати учасників змагань. Сумарну дистанцію перегонів , а це понад триста морських миль, краще за інших подолали такі іллічівські яхти. У першій заліковій групі- Адель, у третій групі усіх суперників випередив екіпаж яхти Грего. Яхта Міцар-два стала переможцем регати у четвертій групі. Урочисте нагородження чемпіонів та призерів регати відбудеться у яхт-клубі комбінату імені Ілліча двадцять четвертого липня.
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2010

В міністерстві у справах родини, молоді й спорту відбулося нагородження кращих спортсменів і тренерів України. За підсумками липня кращими було названо - "золоту" медалістку другого командного чемпіонату з легкої атлетики Єлізавету Бризгіну та її тренера Володимира Федорця.
Сергій Бубка - президент НОК України: "Для нашої експертної комісії було дуже важке завдання обрати кращого спортсмена місяця, кращого тренера. І нам сьогодні дуже приємно поздоровити й привітати Єлизавету Бризгіну, Володимира Андрійовича Федорця, який веде Єлизавету до таких гарних досягнень".
Національний олімпійський комітет щомісяця визначає кращого спортсмена України. Цю традицію закладено ще у листопаді 2005 року. А з січня 2008- го додалося й вшанування кращого тренера.
Володимир Федорець - тренер з з легкої атлетики: "Я думаю это первые ростки только ее побед. Она еще у нас молодь. Она еще будет выступать на Чемпионате Европы на следущий год среди молодежи. Как говорится, своего возраста взрос ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0