• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 13
В яхт - клубі Іллічівець комбінату імені Ілліча відбулося урочисте відкриття двадцять четвертої традиційної відкритої крейсерської регати -"Кубок Азовського моря - дві тисячі десять". У змаганнях цього року беруть участь двадцять п"ять екіпажів. Впродовж семи днів яхтсмени здолають майже триста п’ятдесят морських миль.
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2010

Кандидату у майстри спорту зі спортивного більярду Ігорю Брагіну виповнилося сімдесят п"ять років. З нагоди ювілею Ігоря Івановича привітали представники маріупольської федерації більярду.
Як відзначив голова федерації спортивного більярду Маріуполя Віктор Бандура, Ігор Брагін є досить активним учасником змагань з руського більярду не тільки у нашому місті, але й за його межами. Три роки тому він виконав норму кандидата у майстри спорту на чемпіонаті України серед ветеранів: "Мы русский бильярд не забываем, ездим на международные турниры, были в Коблево, на всех укр. турнирах. Сейчас готовимся к Кубку мира в Краснодаре."
Під оплески присутніх Ігор Брагін отримав з рук Віктора Бандури почесний кубок та диплом від української федерації спортивного більярду. Сам ювіляр розповів, що займається більярдом вже понад п’ятдесяти років.
І. Брагін: "Первый раз взял кий в руки в 1953 году после окончания 10 класса, мне понравилось. Приобщил меня учитель физкультуры, он любил бильярд ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2010

Маріуполь готується до проведення турніру богатирів "Донбас Open", який відбудеться на Театральній площі нашого міста 17 липня. У замаганні братимуть участь збірні команди України та СНД. У процесі підготовки до цієї спортивної події задіяні майже всі служби міста - комунальні, правоохоронні та медичні.
Маріупольські богатирі вважаються одними з найсильніших у Європі. У попередніх богатирських іграх вони виступали з великим успіхом. І цього разу у складі збірної команди України в турнірі богатирів "Донбас - Open" братимуть участь 2 маріупольські спортсмени - Олександр Лашин та Володимир Муравльов. Разом із ними за Україну змагатимуться 2 спортсмени - із Макіівки та Києва. Їх супротивники - збірна команда СНД, складається із двох російських та двох білоруських богатирів. Незважаючи на те, що у збірній СНД - теж дуже досвідчені спортсмени, члени нашої збірної у своєму успіху не сумніваються.
Олександр Лашин - капітан збірної України: "Наша сборная в хорошей форме, травмировался ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2010

Футболістки Іллічівки зіграли перший півфінальний матч розіграшу Кубка України. У Харкові маріупольскі дівчата поступилися місцевій команді Житлобуд -один з рахунком нуль:п"ять. Господарки поля забили два голи у першому таймі, та ще три- після перерви. Другий поєдинок суперниць відбудеться сімнадцятого липня у Маріуполі на стадіоні Азовець. Початок зустрічі о сімнадцятій годині за київським часом. У іншій півфінальній парі чернігівська Легенда вдома перемогла Дончанку з Донецька-три:один.
Добавил: Portokali | Дата: 13.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0