• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 14
На двадцять четвертій регаті крейсерських яхт "Кубок Азовського моря - дві тисячі десять" учасники змагань подолали етап від Маріуполя до Бердянська успішно. Це п’ятдесят дві морських милі. У першій заліковій групі швидше за інших цю відстань здолала іллічівська яхта Адель, на другому місці - Аріель, третє посів екіпаж яхти Блюз. У третій групі усіх суперників випередила яхта Меотіда, а у четвертій кращий за інших час показав екіпаж яхти Міцар-два.
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2010

Сьогодні футболісти "Іллічівця" зіграли із командою вихованців дитячого оздоровчого центру "Радужний". І це не жарт. Щоліта професійні гравці приїздять до іллічівських дитячих центрів, щоб поділитися секретами спортивної майстерності.
На гравців футбольної команди Іллічівець хлопчаки та дівчата із Радужного чекали з нетерпінням. Довго тренувалися на своєму полі і таки не дарма. Перший гол у дружньому таймі забили у ворота Іллічівця. Півзахисник Ігор Тищенко каже - грали чесно. Суперник - сильний та спритний: "Мы не настроены не тренировались не готовились к этому поединку, думаю ребятишки дадут нам бой."
Олександр Волков - помічник тренера ФК "Іллічівець": "С удовольствием приезжаем для популяризации детского футбола не только професионального, чтобы детвора могла вести активный образ жизни."
Ідея проведення таких дружніх матчів належить профкому "Ілліч агро Донбасу". Ініціативу підтримав головний тренер Іллічівця. Кожного разу до Радужного гості їдуть не з пустими рукам ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2010

Жіноча збірна Донецької області з футболу стала переможцем п’ятих літніх спортивних ігор серед молоді. У складі команди виступали і шість вихованок маріупольського футболу, п"ять з яких займаються у тренера Валерія Цапюка. Як пройшли змагання, дівчата та їх наставник розповіли представникам маріупольських засобів масової інформації.
Змагання з жіночого футболу на п"ятих літніх спортивних іграх серед молоді проходили у місті Умань Черкаської області. У фіналі збірна Донецької області виграла у господарок змагань з рахунком чотири:один, а також у команди з Івано-Франковська- два:нуль, але програла дівчатам з Костополя- нуль:один, потім перемогла команду Херсонської області з результатом три:нуль і нарешті посіла перше місце. У складі чемпіонок грали і вихованки тренера Валерія Цапюка сестри Ганна та Анастасія Вороніни, Карина Говорунова, Катерина Худан та Ірина Щербаньова. Усі вони отримали звання кандидаток у майстри спорту.
В. Цапюк: "Хочется отметить, что лучшую игру показал ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0