• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 29
У сімнадцятій традиційній регаті крейсерських яхт "Кубок Криму" виступали і чотири маріупольських яхти яхт-клуба Азовсталь. Одна з них- Сіріус-стала переможцем регати у п"ятій заліковій групі, а Україна та Зевс вибороли бронзові нагороди у своїх групах.
Цього року у регаті "Кубок Криму" взяли участь двадцять чотири яхти з Росії та України. Маршрут регати Севастополь-Донузлав- Балаклава-Артек- селище Орджонікідзе-Севастополь, а це приблизно триста п"ятнадцять морських миль. Серед учасників були і чотири азовстальських яхти- Україна, Сіріус, Атей та Зевс.
В. Колесніков: "С погодой повезло, штормило только на последнем этапе и то недолго, 4 часа, но изменились результаты существенно."
Віктор Колесніков відзначив, що маршрут регати проходив біля мальовничих берегів півострова Крим , але яхтсменам милуватися гарними краєвилами не було часу.
В. Колесніков: "Приходилось активно готовиться ко встрече с каждым мысом, меняется погода, течения. Медведь-гора-там два теч ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.07.2010

В Угорщині відбувся чемпіонат Європи з легкої атлетики серед ветеранів. У змаганнях взяли участь і вісім маріупольських легкоатлетів. Серед жінок віком сімдесят - сімдесят чотири роки двократною чемпіонкою Європи стала Людмила Алексєєва у спортивній ходьбі на п"ять та десять тисяч метрів. У неї також срібна нагорода у командній ходьбі на десять кілометрів. Друге місце у цій же віковій категорії завоювала Катерина Левченко у ходьбі на десять тисяч метрів. Ігор Івановський посів четверте місце у бігу на сто десять метрів з бар"єрами у віковій категорії сорок - сорок чотири роки.
Добавил: Portokali | Дата: 29.07.2010

Футболісти команди Прометей цеху ремонта металургійних печей вдало розпочали виступ у обласних змаганнях на приз Робітничої газети. У чвертьфіналі ремонтники перемогли Авангард з Амвросієвки з рахунком три:один. У півфіналі Прометей здолав опір Локомотива з Іловайська- теж три:один. Голи у складі іллічівської команди забили Володимир Омельчук- два та Денис Янатьєв. У фіналі команду ЦРМП очикує зустріч з командою Артемсіль з Артемівська. Переможець цього поєдинка візьме участь у фінальному турнірі, який відбудеться у вересні у кримській Ялті.
Добавил: Portokali | Дата: 29.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0