• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 26
Програли свій поєдинок футболісти молодіжного складу Іллічівця. На стадіоні Західний вони поступилися своїм дніпропетровським одноліткам з рахунком один:три. Єдиний гол у складі господарів поля провів капітан маріупольської команди Дмитро Скоблов.
У першому таймі поєдинку, який проходив на стадіоні Західний, суперники голів не забили. Основні події на полі розгорнулися після перерви. Дніпро другий тайм провів краще, а серед суперників господарів поля, у першу чергу, треба відзначити досвідченого нападника Олексія Бєліка, який вів за собою своїх юних партнерів.
О. Михайленко: "Присутствие Алексея помогает не только мне, но и партнерам. У него есть чему поучиться молодым. Он настоящий профессионал".
Саме Олексій Бєлік у середині другого тайму зробив з лівого флангу гольову передачу у центр штрафного майданчика Іллічівця, де Євген Бохашвілі прийняв м"яча та надіслав його у ворота - нуль:один. За десять хвилин до закінчення основного часу поєдинку знову результативну передач ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.07.2010

Футболісти Іллічівця з великим рахунком один:п"ять програли на своєму полі дніпропетровському Дніпру. У складі господарів поля єдиний гол провів нападник Олексій Антонов. А у дніпропетровців кращим був форвард Євген Селезньов, його здобуток у цій зустрічі - три голи та результативна передача.
Після перемоги Іллічівця у Полтаві над Ворсклою маріупольські вболівальники очикували від своєї команди успішної гри і з Дніпром. Але не так сталося, як гадалося. Цю зустріч господарі поля провели вкрай невдало. Вже у перші п"ятнадцять хвилин поєдинку м"яч двічі опинявся у воротах Всеволода Романенка. Це Коноплянка та Селезньов скористалися помилками футболістів Іллічівця у захисті. Наприкінці першого тайму нападник маріупольської команди Олексій Антонов один м"яч відіграв-один:два. Але після перерви дніпропетровська команда повністю переграла іллічівців і ще тричі примусила господарів поля розпочинати гру з центра поля. У складі гостей голи забили Даніель Феррейра та двічі Євген Селезньов. О ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.07.2010

Невдало стартували у двадцятій першості України футболісти Іллічівця- два. У Запоріжжі підопічні Юрія Кермана зустрілися з місцевим Металургом-два. Боротьба була рівною. Її долю вирішив один єдиний гол, який на тридцять п"ятій хвилині зустрічі надіслав у ворота другої маріупольської команди майстрів Дмитро Осадчий. Отже, поразка Іллічівця-два з рахунком нуль:один. Наступну гру у групі Б другої ліги маріупольці зіграють вдома першого серпня з донецькою командою Шахтар-три.
Добавил: Portokali | Дата: 26.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0