• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 09

В другий день сорок четвертого міжнародного турніра з боксу- меморіала Макара Мазая- на ринзі критого спорткомплексу Іллічівець відбулися двадцять шість боїв. Господарі змагань маріупольські боксери виступили з перемінним успіхом. Сергій Гельдиєв свій поєдинок програв, а Василь Рибалка переміг і продовжить виступ на меморіалі.
У другий день міжнародного турніру з боксу- меморіала Макра Мазая - відбулися двадцять шість поєдинків. На ринг критого спорткомплексу Іллічівець виходили представники шести з одинадцяти вагових категорій. У восьмій парі у ваговій категорії до шістдесяти чотирьох кілограмів у двобої зійшлися маріуполець Сергій Гельдиєв та Дмитро Черняк з Донецька. Поєдинок пройшов з перевагою сімнадцятирічного Черняка, судді віддали йому перемогу за очками з рахунком вісім:два.
Д. Черняк: "Это мои первые соревнования среди возрослых. Было тяжело. Моя тактика- выходить и давить на противника, вроде получилось".
У наступній парі у цій же ваговій категорії реноме ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2010

Маріуполь гідний мати кращі видовища, тому баскетбольний клуб «Азовмаш» робить ставку не тільки на Суперлігу України, але й на ігри міжнародного рівня. Баскетболісти грають для людей, а міжнародні ігри - це завжди видовище. Про це заявив президент клубу Олександр Савчук.
Перш за все головна мета колективу БК „Азовмаш” на новий сезон це досягнення найвищих результатів в українському чемпіонаті та Кубку України. Тим більше у внутрішній першості є можливість дати шанс молоді. Головне раціонально розподілити сили.
Олександр- президент БК "Азовмаш": "Что касается чемпионата Украины, то практика показала, что можно сбалансировать силы и дать возможность поиграть и молодым ребятам. Главное к плей-офф подойти в нормальном состоятнии."
Важливим залишається і успішні виступи у Єдиній Лізі ВТБ - клубних змаганнях, створених у 2008 році з метою об'єднання провідних клубів Східної Європи. За словами керівництва клубу, Ліга ВТБ - відмінний комерційний проект. Адже кращі спогади у марі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2010

В місті Судак автономної республіки Крим відбувся суперфінал з греко-римської боротьби серед юнаків. Вік учасників змагань- п"ятнадцять- шістнадцять років. Представник маріупольської дитячо-юнацької спортивної школи номер три з греко- римської боротьби Іван Шевченко виступав у ваговій категорії до шістдесяти трьох кілограмів. Маріупольський спортсмен показав досить високий рівень підготовки і за підсумками змагань посів третє призове місце- в нього бронзова нагорода.
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2010

Триває чемпіонат Донецькох області з футболу у вищій лізі. Чергові поєдинки зіграли і два маріупольських колектива. Команда Титан киснево- конвертерного цеху комбінату імені Ілліча на своєму полі з рахунком два:один перемогла Славхліб зі Слов"янська. У складі іллічівців влучними ударами відзначилися Артем Пошелюзний та Валерій Погорецький з пенальті. А футболісти Портовика у Донецьку зустрічались з командою "Нова- люкс". Результат цього матчу- нічия нуль:нуль. Титан набрав сімнадцять очок і поділяє у турнірній таблиці четверте-п"яте місця з командою Макіїввугілля.
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2010

З перемоги розпочали новий сезон футболісти молодіжного складу футбольного клубу Іллічівець. На стадіоні Західний вони у першому турі молодіжної першості Прем"єр-ліги перемогли однолітків з донецького Металурга з рахунком два:нуль.
Гра на стадіоні Західний пройшла з перевагою господарів поля- молодіжної команди Іллічівця. У середині першого тайму капітан маріупольської команди Дмитро Скоблов відкрив рахунок забитих голів у цій першості- один:нуль.
Д. Скоблов: "У нас хороший коллектив, новые игроки добавились, молодцы ребята, хотя и жарко. Благодарю болельщиков за поддержку."
На початку другої половини поєдинку двадцятирічний півзахисник Іллічівця Антон Кіча подвоїв перевагу господарів поля- два:нуль. У подальшому маріупольські футболісти продовжували вести атакувальну гру, часто били по воротах, але надійно грав воротар донецького Металурга. Фінальний свисток арбітра зустрічі зафіксував першу перемогу підопічних Едуарда Хаврова у у молодіжній першості України дві тисячі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0