• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 05
На березі Азовського моря у розважальному комплексі Ялос відбувся турнір з пляжного футболу, у якому виступило п"ятнадцять команд. На попередньому етапі вони грали у чотирьох групах, переможці яких і склали півфінальні пари.
У мальовничому місці на березі Азовського моря у розважальному комплексі Ялос, де завжди відпочиває багато молоді, управління з фізичної культури та спорту організувало та провело черговий турнір з пляжного футболу. У змаганнях могли взяти участь усі бажаючи, таких виявилося аж п"ятнадцять команд. Начальний управління з фізичної культури та спорту Олег Муравйов оцінює перспективи розвитку пляжного футболу у Маріуполі оптимистично: "Пляжный футбол нам сам Бог велел развивать. Мы город на море, есть пляжи. Наше управоение уделяет внимание проведению мероприятий в местах массового отдыха. Сегодня футбол, завтра - волейбол, ручной мяч."
У цьому турніру взяли участь п"ятнадцять команд, на попередньому етапі вони грали у чотирьох групах. Переможці груп виходили ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 05.07.2010

Завершився сьомий міжнародний турнір з греко-римської боротьби категорії А "Кубок Азовмашу". У сьоми вагових категоріях на килим виходили понад сто двадцять борців з шістнадцяти краін. Як проходили змагання та хто став їх переможцем-дивіться у наступному сюжеті.
У сьомому міжнародногму турнірі з греко-римської боротьби виступали спортсмени з шістнадцяти країн, понад сто двадцять борців. вони визначали чемпіонів та призерів змагань у сьоми вагових категоріях.
Криков - делегат ФІЛА: "Кубок Азовмаша считается значимым турниром. Приехало много спортсменов проверить свои силы перед чемпионатом мира в Москве. Здесь есть чемпионы мира, призеры ОИ. Здесь формируется сборная Украины."
У ваговій категорії до семидесяти чотирьох кілограмів Микола Дараган з Запоріжжя у першому поєдинку зустрівся з борцем з Узбекістану Бесіком Солдалзе і переміг його за очками з рахунком три:нуль. Тренує Миколу його батько, заслужений тренер України Сергій Дараган.
С. Дараган - ЗТУ: "Колька прош ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 05.07.2010

На стадіоні Азовсталь відбувся черговий матч першості Донецької області з футбола серед команд першої ліги. Маріупольський Судноремонтник приймав команду "Огнеупорщик" з міста Часов Яр. У першому таймі єдиний гол провів гравець Судноремонтника Максим АрбУзов. Після перерви гості зрівняли рахунок, але футболісти судноремонтного заводу забили ще чотири голи. Влучними ударами відзначилися Володимир Кисель, Володимир Омельчук, Юрій Бухало та Павло Ляхов. Судноремонтник одноосібно очолює турнірну таблицю першості Донецької області, випереджаючи Шахтар з Родинського на три очки. Наступну зустріч маріупольська команда проведе у Докучаєвську десятого липня з командою "Доломитчик".
Добавил: Portokali | Дата: 05.07.2010

В футбольному клубі "Іллічівець" триває підготовка до старту нового сезону. У п`ятницю 2 липня маріупольці відвідали Ростов-на-Дону, де зіграли товариський матч з місцевим представником Прем`єр-ліги Російської Федерації Футбольним Клубом "Ростов". Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів поля. Підтримати свою команду в іншу країну вирушили і маріупольскі вболівальники, а з ними і наш кореспондент.
Сто дев`яносто кілометрів, кілька годин в автобусі, і маріупольці вже в місті на Дону. Дев`ятого липня, тут на центральному стадіоні Ростова-на-Дону "Олімп-2" відбудеться поєдинок між ФК "Ростов" та московським клубом "Спартак", на який ростовчани заздалегіть розкуповують квитки. А на товариський поєдинок з маріупольською командою вхід вільний. І не дивлячись на те, що час цієї гри співпав із матчем чемпіонату світу між збірними Нідерландів та Бразилії, на "Олімп-2" підримати ростовчан прийшло близько тисячі місцевих любителів футболу. І не дарма: не дивлячись на товариський ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 05.07.2010

У Донецьку відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих. У фінальному забігу на чотириста метрів взяв участь і маріупольський спортсмен, вихованець тренера Михайла РУсєва, майстер спорту Максим Наконечний. Він встановив новий рекорд міста, подолавши дистанцію за сорок сім і одинадцять сотих секунди. Це четвертий результат, який у залік п"ятих літніх молодіжних ігор України став кращим. За результатами змагань Максим Наконечний був включений до складу національної збірної команди України і наприкінці липня виступить на чемпіонаті Європи у Барселоні в естафеті чотири по чотириста метрів.
Добавил: Portokali | Дата: 05.07.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0