• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 20 » Кращий спортмайданчик
Кращий спортмайданчик
18:03
В рамках всеукраїнського місячника по підготовці придомових майданчиков до літнього сезону управління з фізичної культури та спорту організувало та провело у Маріуполі конкурс на кращий майданчик. Серед трьох переможців був і майданчик біля дому по проспекту Будівельників, двадцять п"ять, який підготувало до літнього відпочинку дітей житлово- комунальне підприємство номер два.
Всього у Маріуполі розташовано сорок два майданчика у містах масового відпочинку населення. Саме серед них і проводився конкурс на кращий, який організували та провели управління з фізичної культури та спорту спільно з міським центром фізичного здоров"я населення "Спорт для всіх".
О.Тохтарь: "Комунальные хозяйства проводят работы по благоустройству, озеленению площадок, чтобы привлечь детвору. Готовили эту площадку ЖКП- 2 Приморского района. В их ведении ещё 2 площадки."
Як відзначив Олександр Тохтарь, що стосується підготовки майданчиків для занять спортом, то тут є певні недоліки, які потрібно усунути найближчим часом: "Самый главный недостаток- не все площадки имеют хозяина. Сейчас проводится работа, чтобы закрепить за ними хозяев".
Заступник начальника управління з фізичної культури та спорту Олександр Васютич вручив начальнику ЖКП- два Кубок та грамоту за відмінну підготовку майданчика до літнього сезону. Як відзначив Віктор Горошанський, цей майданчик ніколи не пустує, тут завжди багато хлопців та дівчат корисно проводять вільний час і це, мабуть, найкраща нагорода для працівників його підприємства.
Горошанський: "Хочу сказать спасибо своему коллективу, это и дворники, маляры, штукатуры. Все понимают, что площадки- наше будущее, наши дети".
У спортивному святі на майданчику взяли участь діти трьох дитячо- юнацьких клубів- Вітязь, Чайка та Маяк. Для них організували та провели конкурси по техніці футболу, різноманітні естафети. Нагородою всім учасникам стали солодкі призи. Емма Гордійчук живе неподалік від цього майданчика і проводить на ньому багато часу, каже що віддає перевагу футболу.
Гордійчук: "Вообще раньше я футбол не очень любила, сейчас мне нравится. Я сюда часто с друзьями прихожу, играю. Хорошо, что есть такие места".



Просмотров: 836 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0