• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 16 » Стрітбол
Стрітбол
16:09
В Донецьку відбувся фестиваль з вуличного баскетболу, так званого стрітболу, у якому взяли участь шістдесят чотири чоловічих, жіночих та дитячих команди. Крім того, числені глядачі, які зібралися на стадіоні Моноліт, побачили дуже цікаві конкурси. Серед учасників змагань була і чоловіча команда з Маріуполя- Лідер.
Змагання зі стрітболу, які відбулися на донецькому стадіоні Монолт, пройшли за сприянням української стрітбол-ліги. У кожній команді на майданчик виходили по три баскетболіста, гра проходила на одне кільце. У складі маріупольської команди Лідер у турнірі взяли участь Антон Ніфонтов, Денис Куріцин, Євген Ахтирський, Михайло Мащенко та капітан Іван Лисенко. У перший день змагань маріупольські хлопці здобули на турнирі дві перемоги поспіль. А остаточним переможцем серед чоловіків стала команда з Харківа.
І. Лисенко: "Постоянно шла ротация, нужно было подстраиваться под соперника, первая игра далась легко, во второй сражались затратили все время на игру."
Як розповів Іван Лисенко, він та його товариші по команді Лідер віддають стрітболу увесь свій вільний час вже не перший рік.
І. Лисенко: "Считаем, что лучший спорт с мячом- это стритбол. Этим составом занимаемся давно, участвовали в чемпионате Мариуполя."
Під шалені оплески глядачів, більшість яких складала молодь, пройшли конкурси, у яких взяли участь і два фіналіста всеукраїнського шоу "Україна має таланти". Один з них- Дмитро Кривенко- переміг у конкурсі слем- данків, де було потрібно ефектно закинути м"яч у кошик зверху. Анатолій Лутицький переміг у баскетбольному фристайлі- так звуться вправи з жонглюванням баскетбольним м"ячем. А трьохочкові кидки найбільш вдало виконав Дмитро Липовцев.
А. Миколайцев: "Изюминкой стал фристайл, а также конкурс слэм- данков. Любые трюки выполнялись на уровне НБА. Все было очень интересно."
Андрій Миколайцев розповів, що він, та інши прихильники стритболу у Маріуполі, сподіваються у найближчий час провести схожі змагання і у нашому місті.
А. Миколайцев: "Мы рассчитываем на помощь лиги, хотим провести турнир ко Дню города. Где- пока не знаю, ориентировочно в центре, на Азовце."



Просмотров: 1633 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0