• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 16 » Радіолюбителі
Радіолюбителі
16:04
Команда радіоклубу Іллічівець взяла участь у міжнародних змаганнях на ультракоротких хвилях. В польових умовах з кургану Більмак у Запорізькій області іллічівські радіолюбителі провели сеанси зв"язку з радіолюбителями інших країн на відстані понад тисячу кілометрів.
Вже другий рік поспіль іллічівські радіолюбителі виїзджають до кургана Більмак заввишки понад триста метрів, адже саме тут найкращі умови для проходження без перешкод ультракороткіих хвиль.
Долгополов: "Мы за несколько лет объездили всю область, нашли в радиусе 150 км самую высокую точку, это оптимальное место для УКВ. "
До цих змаганнь іллічівські радіолюбителі ретельно готувались декілька місяців, удосконалювали обладнання, проводили числені тренування.
Долгополов: "Реально начали готовиться в феврале, сделали 8 антенн, результат очень хороший."
Протягом трьох днів спортсмени іллічівського радіоклубу взяли участь у міжнородних змаганнях "Польові та горні дні", чемпіонаті України на ультракоротких хвилях та відкритих російських змаганнях "Південь Росії". За допомогою восьми антен, які встановили на кургані Більмак на трьох щоглах, вони провели понад чотирьохсот сеансів радіозв"язку.
Долгополов: "Самая далекая связь- 1121 км с Ярославлем, были связи около 1000 км с Поволжьем, Молдовой, Приэльбрусьем."
За результатами змагань Сергій Астахов, Ігор Беседін і Сергій Волощук виконали норматив майстра спорту України, а самий юний учасник, чотирнадцятирічний Данило Сташевський- норматив першого дорослого розряду. За словами Миколи Долгополова, суттєву допомогу іллічівський радіоклуб отримав від голови товариства сприяння обороні України комбінату імені Ілліча Леоніда Гамаюна.
Долгополов: "Сейчас идет неделя активности ко Дню металлурга. Осенью в Юрьевке состоится фестиваль радиолюбителей, а в декабре- состязания на КВ."



Просмотров: 1348 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0