• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 5 » "Кубок Азовмашу"
"Кубок Азовмашу"
17:52
Завершився сьомий міжнародний турнір з греко-римської боротьби категорії А "Кубок Азовмашу". У сьоми вагових категоріях на килим виходили понад сто двадцять борців з шістнадцяти краін. Як проходили змагання та хто став їх переможцем-дивіться у наступному сюжеті.
У сьомому міжнародногму турнірі з греко-римської боротьби виступали спортсмени з шістнадцяти країн, понад сто двадцять борців. вони визначали чемпіонів та призерів змагань у сьоми вагових категоріях.
Криков - делегат ФІЛА: "Кубок Азовмаша считается значимым турниром. Приехало много спортсменов проверить свои силы перед чемпионатом мира в Москве. Здесь есть чемпионы мира, призеры ОИ. Здесь формируется сборная Украины."
У ваговій категорії до семидесяти чотирьох кілограмів Микола Дараган з Запоріжжя у першому поєдинку зустрівся з борцем з Узбекістану Бесіком Солдалзе і переміг його за очками з рахунком три:нуль. Тренує Миколу його батько, заслужений тренер України Сергій Дараган.
С. Дараган - ЗТУ: "Колька прошел у меня хорошую школу, школу Мариуполя, сборной. Здесь слабых нет. турнир очень сильный, здесь рождаются чемпионы."
У підсумку Микола Дараган вийшов у фінал змагань, де програв іншому українцю Дмитру Пишкову. А третжє місце у цій категорії посів маріуполець Олексій Чекаленко. А борців Вірменії на турнір привіз відомий у минулому борець, олімпійський чемпіон , а зараз тренер Левон Джуфалакян.
Джуфалакян: "Главное-хорошие команды участвуют. Мы принимеам участие 4 год. Я доволен организацией турнира. Он входит в наши планы подготовки."
Один з вихованців Левона Джуфалакяна Денис Форов став переможцем турніру у ваговій категорії до вісімдесяти чотирьох кілограмів. Серед чемпіонів змагань також два борця з Південної Кореї. А серед господарів туніру відзначився Олександр Чернецький - він переміг у суперважкій ваговій категорії.

Просмотров: 853 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0