• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 5 » Пляжний футбол
Пляжний футбол
18:26
На березі Азовського моря у розважальному комплексі Ялос відбувся турнір з пляжного футболу, у якому виступило п"ятнадцять команд. На попередньому етапі вони грали у чотирьох групах, переможці яких і склали півфінальні пари.
У мальовничому місці на березі Азовського моря у розважальному комплексі Ялос, де завжди відпочиває багато молоді, управління з фізичної культури та спорту організувало та провело черговий турнір з пляжного футболу. У змаганнях могли взяти участь усі бажаючи, таких виявилося аж п"ятнадцять команд. Начальний управління з фізичної культури та спорту Олег Муравйов оцінює перспективи розвитку пляжного футболу у Маріуполі оптимистично: "Пляжный футбол нам сам Бог велел развивать. Мы город на море, есть пляжи. Наше управоение уделяет внимание проведению мероприятий в местах массового отдыха. Сегодня футбол, завтра - волейбол, ручной мяч."
У цьому турніру взяли участь п"ятнадцять команд, на попередньому етапі вони грали у чотирьох групах. Переможці груп виходили до полуфіналу. Команда під назвою "Ялос" виступали відомі маріупольські спортсмени- начальник управління з фізичної культури та спорту Олег Муравйов, футболіст команди майстрів міста Миколаїв Євген Таран, вихованець маріупольського боксу, а зараз боксер- професіонал Давид Табатадзе: "Я начинал заниматься футболом в Селидово, 5 лет играл за спортшколу. Футбол координированный вид спорта, из футболиста может выйти хороший боксер. Это подспорье в моих тренировках."
Команда Яломс розпочала цей турнір з перемоги над командою Шабо з рахунком три:два, потім виграла змагання у своїй групі. У півфіналі Ялос переміг команду Сармат з рахунком один:нуль, а у ф інальному двобої виявився кращим за номанду "Нью тим"- чотири:нуль і отримав головний приз турніру. Друге місцеу команди Нью тим". на третьому -Сармат.

Просмотров: 810 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0