• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 26 » Програш молодіжного складу ФК "Іллічівець"
Програш молодіжного складу ФК "Іллічівець"
17:33
Програли свій поєдинок футболісти молодіжного складу Іллічівця. На стадіоні Західний вони поступилися своїм дніпропетровським одноліткам з рахунком один:три. Єдиний гол у складі господарів поля провів капітан маріупольської команди Дмитро Скоблов.
У першому таймі поєдинку, який проходив на стадіоні Західний, суперники голів не забили. Основні події на полі розгорнулися після перерви. Дніпро другий тайм провів краще, а серед суперників господарів поля, у першу чергу, треба відзначити досвідченого нападника Олексія Бєліка, який вів за собою своїх юних партнерів.
О. Михайленко: "Присутствие Алексея помогает не только мне, но и партнерам. У него есть чему поучиться молодым. Он настоящий профессионал".
Саме Олексій Бєлік у середині другого тайму зробив з лівого флангу гольову передачу у центр штрафного майданчика Іллічівця, де Євген Бохашвілі прийняв м"яча та надіслав його у ворота - нуль:один. За десять хвилин до закінчення основного часу поєдинку знову результативну передачу виконав Бєлік, а Руслан Бабенко подвоїв перевагу дніпропетровців. Невдовзі маріупольська команда один м"яч відіграла - це капітан Іллічівця Дмитро Скоблов у один дотик вразив ворота Дніпра, але майже зразу ж Євген Бохашвілі встановив остаточний результат - три:один на користь Дніпра.
О. Михайленко: "Прежде всего выполнили установку, не допускали ошибок сзади. Мариуполь- один из лидеров, но и мы не имели права проиграть- у двух наших игроков был день рождения. Мы сделали им подарок."
Після трьох зустрічей у молодіжного складу Іллічівця шість очок і третя сходинка у турнірній таблиці, а лідирують футболісти Шахтаря - в них дев"ять очок.
Е. Хавров: "Нас переиграли, особенно во вторм тайме. Ребята старались, самоуспокоенности не было. В каких-то моментах нам не повезло, тому же Скоблову в первом тайме."


Просмотров: 849 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0