• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 15 » Снукер
Снукер
16:35
В більярдному клубі "Восьмий шар" пройшов семінар зі снукеру. У гості до маріупольських прихильників цього розділу більярду завітав професійний тренер вищої міжнародної категорії з Шефілдської академії снукеру, що у Великобританії, Алан Трігг.
Снукер, як різновид більярду має довгу та цікаву історію. Він зародився у Індії, де почали грати англійські колонізатори, а потім вже внукер завезли до Англії. Тренер вищої міжнародної категорії, викладач Шефілдської академії снукеру Алан Трігг каже, що займається снукером, скільки себе пам"ятає, це його родинне захоплення.
Алан Трігг: "Я начал играть с 6 лет, играли мой дед и отец. Снукер-это моя жизнь, стараюсь увеличить свой опыт, передать его ученикам."
За словами Алана Трігга велике значення для успішної гри у снукер має якість кія. Не без гордощі він продемонстрував футляр для кія, який йому подарували на чемпіонаті Європи дві тисячі четвертого року. Це дійсно витвір мистецтва, зроблений руками з цінних пород дерева. Як відзначив Алан Трігг, таких футлярів у світі всього чотири.
Алан Трігг: "Первый кий мне подарил брат. Сейчас у меня третий кий, его стоимость- тысяча долларов." Сам семінар у більярдному клубі "Восьмий шар" тривав три дні, уроки майстерності у Алана Трігга взяли дванадцять маріупольських майстрів снукеру.
Алдан Трігг: "На этих семинарах я объясняю и показываю, как правильно подходить к столу, держать кий, контролировать удар."
Серед тих, хто уважно стежив за поясненнями містера Трігга, був і віце-президент федерації спортивного більярда Маріуполя зі снукеру Ігор Шутов: "Для наших снукеристов это возможность развить свои способности. Это интересная игра, шахматы на столе."
А Максим Гавриленко, один з організаторів семінару каже, що по телевізору давно стежив за трансляціями змагань зі снукеру, потім і сам став грати: "С приездом Тригга у меня появилась уникальная возможность отточить свое мастерство для будущих выступлений на соревнованиях".
На закінчення Алан Трігг під бурхливі оплески учасників семінару продемонстрував присутнім справжні дива майстерності. Затамувавши подих, усі стежили за тим, як шар після удару досвідченого гравця по мудрованій траекторії влучав у лузу. Щоб досягти такого результату, дійсно треба присвятиту снукеру усе своє життя, що і зробив Алан Трігг.


Просмотров: 922 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0