• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 14 » Футболісти "Іллічівця" відвідали дитячій оздоровчий центр "Сонячний"
Футболісти "Іллічівця" відвідали дитячій оздоровчий центр "Сонячний"
16:42
Сьогодні футболісти "Іллічівця" зіграли із командою вихованців дитячого оздоровчого центру "Радужний". І це не жарт. Щоліта професійні гравці приїздять до іллічівських дитячих центрів, щоб поділитися секретами спортивної майстерності.
На гравців футбольної команди Іллічівець хлопчаки та дівчата із Радужного чекали з нетерпінням. Довго тренувалися на своєму полі і таки не дарма. Перший гол у дружньому таймі забили у ворота Іллічівця. Півзахисник Ігор Тищенко каже - грали чесно. Суперник - сильний та спритний: "Мы не настроены не тренировались не готовились к этому поединку, думаю ребятишки дадут нам бой."
Олександр Волков - помічник тренера ФК "Іллічівець": "С удовольствием приезжаем для популяризации детского футбола не только професионального, чтобы детвора могла вести активный образ жизни."
Ідея проведення таких дружніх матчів належить профкому "Ілліч агро Донбасу". Ініціативу підтримав головний тренер Іллічівця. Кожного разу до Радужного гості їдуть не з пустими руками, а з подарунками.
Олександр Гавриш - голова профкому ДП "Ілліч-Агро Донбас": "Мы знали, что самый ходовой то, что быстро портиться - это мячи. Помимо мячей мы дарим комплекти футбольнлой формы с надписями название лагеря. Приучаем детей к коллективному виду сопрта."
Ігор Павлюк -начальник ДОЦ "Радужний": "Спасибо профкому ильич агро донбасс всегда приезжают, всегда с подарками, мі делаем детям хороший сопртивній, праздинк, они надолго ето запоминают".
Починаючим футболістами подарували професійні м’ячі з автографами гравців Іллічівця, а за найритмічніший вірш про команду - вболівальникам шарфик. У другому таймі вже на силу розігралися. Іллічівець по дружньому зрівняв рахунок. Вийшло порівну - 4:4. І це без хитрощів, кажуть футболісти. Навіть у такій невимушеній грі треба викладатися на повну.
Антон Хорошун: "Распасовка надо думать ....можно у них научиться. А хитрости увидел, как они делают? нет ильичец играет честно. "
Ігор Тищенко - півзахисник ФК "Іллічівець" : "Надо не хитровстями брать надо умением своим за хитрости тебя потом никто любить не будет."
Надія Хлудєєва
Просмотров: 948 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0