• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 13 » Турнір богатирів "Донбас Open":
Турнір богатирів "Донбас Open":
16:00
Маріуполь готується до проведення турніру богатирів "Донбас Open", який відбудеться на Театральній площі нашого міста 17 липня. У замаганні братимуть участь збірні команди України та СНД. У процесі підготовки до цієї спортивної події задіяні майже всі служби міста - комунальні, правоохоронні та медичні.
Маріупольські богатирі вважаються одними з найсильніших у Європі. У попередніх богатирських іграх вони виступали з великим успіхом. І цього разу у складі збірної команди України в турнірі богатирів "Донбас - Open" братимуть участь 2 маріупольські спортсмени - Олександр Лашин та Володимир Муравльов. Разом із ними за Україну змагатимуться 2 спортсмени - із Макіівки та Києва. Їх супротивники - збірна команда СНД, складається із двох російських та двох білоруських богатирів. Незважаючи на те, що у збірній СНД - теж дуже досвідчені спортсмени, члени нашої збірної у своєму успіху не сумніваються.
Олександр Лашин - капітан збірної України: "Наша сборная в хорошей форме, травмировался один парень - это Влад Доненко - новичек, поэтому мы заменили на Сергея Конюшка. С Сергеем Конюшком нам процентов на 30 все сильнее удастся выступление, потому что он уже опытный. член сборной Украины, мы с ним 19 числа обыграли сборную Европы. Так что состав у нас очень в принципе хороший."
Змагання складатимуться з шести вправ. У першій вправі - богатирі повинні будуть тягнути фуру без опіру, у другій - підіймати статридцяти кілограмову колоду, у третій - підіймати автомобіль, у четвертій - однією рукою підіймати гантелю вагою у 180 кілограм, у п*ятій - двохсоткілограмову кулю перекидувати через півтораметрову планку, і шоста вправа - це естафета.
Олександр Лашин: "Первій спортсмен несет ек - єто корамісло на плечах весом 360 кг 20 метров, передает єстафету второму спортсмену - он будет контавать покрішку 5 оборотов - 360 кг, передает третьему єстафету - тот берет чемодані по 135 кг в каждой руке и 20 метров проходит с ними и завершающий єтап єстафеті - єто будет три киги весом по 65 кг надо будет перенести их на 20 метров."
Про безпеку маріупольців під час проведення змагань подбають маріупольські комунальники - у місці виконання небезпечних вправ будуть встановлені спеціальні огородження. З чотирнадцятої години на проспектах Леніна та Металургів буде перекритий рух транспорту. Крім того отряди міліції та бригади швидкої медичної допомоги працюватимуть у посиленому режимі. На честь проведення у Маріуполі турніру "Донбас Open" працівники "Зеленстрою" планують висадити "богатирське" дерево.
Вікторія Калашникова
Просмотров: 858 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0