• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 12 » "Іллічівець" починає з нічиєї
"Іллічівець" починає з нічиєї
17:13
Футболісти Іллічівця стартували у ювілейному двадцятому чемпіонаті незалежної України матчем з донецьким Металургом. На своєму стадіоні маріупольська команда зіграла з суперником внічию один:один. У складі Іллічівця влучним ударом відзначився півзахисник Ігор Тищенко.
У першому таймі перевагою володіли донецькі футболісти, у складі яких на вістрі атаки грав Мусавенкосі Мгуні. Саме він вже на двадцять сьомій хвилині матчу у протиборстві із захисником Іллічівця Ігорем Чучманом пробив у воротаря. Господарі поля відповіли влучним ударом півзахисника Сергія Яворського, з яким впорався Дмитро Непогодов. На тридцять шостій хвилині поєдинку гості забили гол – і це знову Мгуні. Він випередив двох центральних захисників маріупольської команди і з гострого кута переграв Всеволода Романенка - нуль:один. У другому таймі Іллічівцю вдалося зрівняти рахунок. Після передачі з лівого флангу від Олексія Антонова Ігор Тищенко в один дотик надіслав м’яча під поперечину воріт Металурга - один:один. Цей результат так і не змінився до фінального свистка арбітра зустрічі.
Н. Костов - тренер Металурга: "Игра очень хорошая. Обе команды хотели выиграть, моя больше. Первый тайм мы сыграли очень хорошо, но замены повлияли на нашу тактику."
А головний тренер Іллічівця Ілля Близнюк залишився незадоволеним якістю гри своїх підопічних, але остаточний результат його влаштував.
І. Близнюк: "Сказалось волнение. Ребята перегорели. В перерыве мы указали им, где слабые места соперника".
Наступну зустріч чемпіонату України футболісти Іллічівця зіграють у Полтаві сімнадцятого липня з місцевою Ворсклою.
В інших поєдинках першого тура чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги зафіксовані таки результати. Луганська Зоря вдома зіграла внічию нуль:нуль з дебютантом змагань - клубом Севастополь. Столичний Арсенал у Києві переміг запорізький Металург з рахунком один:нуль. Ще дві київські команди Оболонь та Динамо зіграли внічию два:два. «Волинь» із Луцька повернулася до Прем"єр-ліги після декількох років, але на своєму полі програла полтавському клубу Ворскла- нуль:чотири. У Сімферополі місцева Таврія поступилася харківському Металісту - нуль:один, з таким же рахунком у Дніпропетровську Дніпро виграв у львівських Карпат. Діючий чемпіон країни донецький Шахтар на Донбас- арені виявився сильнішим за криворізький Кривбас- два:нуль.


Просмотров: 812 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0