• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 9 » Другий день змагань на меморіалі М.Мазая
Другий день змагань на меморіалі М.Мазая
17:08

В другий день сорок четвертого міжнародного турніра з боксу- меморіала Макара Мазая- на ринзі критого спорткомплексу Іллічівець відбулися двадцять шість боїв. Господарі змагань маріупольські боксери виступили з перемінним успіхом. Сергій Гельдиєв свій поєдинок програв, а Василь Рибалка переміг і продовжить виступ на меморіалі.
У другий день міжнародного турніру з боксу- меморіала Макра Мазая - відбулися двадцять шість поєдинків. На ринг критого спорткомплексу Іллічівець виходили представники шести з одинадцяти вагових категорій. У восьмій парі у ваговій категорії до шістдесяти чотирьох кілограмів у двобої зійшлися маріуполець Сергій Гельдиєв та Дмитро Черняк з Донецька. Поєдинок пройшов з перевагою сімнадцятирічного Черняка, судді віддали йому перемогу за очками з рахунком вісім:два.
Д. Черняк: "Это мои первые соревнования среди возрослых. Было тяжело. Моя тактика- выходить и давить на противника, вроде получилось".
У наступній парі у цій же ваговій категорії реноме маріупольського боксу гідно підтримав дев"ятнадцятирічний кандидат у майстри спорту Василь Рибалка. Свого суперника, Богдана Ямненко з Донецької області, він переграв невимушено і впевнено. Судді віддали перемогу маріупольцю з рахунком дев"ять:три. Отже Василь продовжить виступ на меморіалі Макара Мазая.
В. Рибалка: "Тактику выбрали заранее. Противник левша. Нельзя было давать ему бить. Хочу выиграть золото, но посмотрим. Турнир сильный."
Обидва маріупольських боксери- і Сергій Гельдиєв, і Василь Рибалка- на цих змаганнях представляють комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу Атлетик, де тренуються під керівництвом заслужених тренерів України Валерія Черенкова та Володимира Харченка.
В. Харченко: "Оба парня тренируются не один год, но мало выступают. Рыбалка талантливый мальчик. Гельдыев- в возрасте, работает по ночам, ждать от него результата сложно"
Десятого липня на турнірі пройдуть півфінальні поєдинки.



Просмотров: 798 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0