• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 8 » Прес-конференція Олександра Савчука
Прес-конференція Олександра Савчука
16:09
Маріупольський баскетбольний клуб "Азовмаш" став семикразовим чемпіоном України, перш за все завдяки спортивному характеру всього колективу. Не дивлячись на те, що пройдений сезон був для наших басектболістів аж ніяк не простим своєї мети "азовмашівці" досягли. Про успіхи і недоліки у минулому спортивному сезоні та перспективи на найближчі часи сьогодні журналістам розповів президент БК "Азовмаш" Олександр Савчук.
За останні два роки колектив БК "Азовмаш" багато чому навчився. Перш за все зараз клуб має неоцінний досвід в комплектації команди. Адже це процесс творчий та дуже кропіткий, відзначив президент БК "Азовмаш" Олександр Савчук. Тим не менш методом спроб та помилок "азовмашівці" досягли мети - стали першими в чемпіонаті.
Олександр Савчук - Президент БК «Азовмаш»: "Очень важно, что такие люди, Серапинас, Прейкъявичус - они хорошие ребята в принципе и хорошие баскетболисты, но очень важно что мы вовремя поняли, что они психологически не были готовы к роли лидеров. Поэтому, если бы мы затянули это еще дольше, то результат был бы плачевным."
Зараз головне - звертати увагу на взаємовідносини в команді. Заслугою тренера є той мікроклімат, який є на цей час. Спорт - є спорт. Можна програти, але не можна здаватися. Якщо говорити про українські реалії - немає жодного гравця в Українському чемпіонаті, який не хотів би грати за "Азовмаш", відмічає Олександр Савчук. Зараз ряди клубу поповнили українці Ростислав Кривич та Максим Пустозвонов.
Олександр Савчук: "У нас были варианты. Нам предлагали и Томсона вернуть и еще ряд вариантов нам предлагали серьезных игроков, но я выбрал Максима, потому что считаю, что потенциал его гораздо выше, а злости и желания больше, что для нас очень важно."
Гру маріупольців так само можуть пыдсилити легіонери Чарльз Томас та Деніел Макклинток.
Олександр Савчук - Президент БК «Азовмаш»: "Мы сохранили Карри, к нам просился Халид, еще у нас были предложения. Мы считаем, что Рамелл - это наша находка. Мы подписали еще с ним два года."
Також у команді залишилися Олександр Скутельник, Богдан Байда, В"ячеслав Бобров та Максим Івшин. Предсезонну підготовку баскетболісти "Азовмашу" проведуть в Італії та Литві. Згодно із традицією свій НОВИЙ сезон команда розпочне з участі в Кубку "Азовмаша".
Костянтин Михайлов
Просмотров: 949 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0