• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 19 » Змагння стронгменів "Donbass-open"
Змагння стронгменів "Donbass-open"
17:24
В Маріуполі на театральній площі біля драматичного театру за підтримки професійної ліги стронгменів України пройшов турнір богатирів "Донбас- оупен дві тисячі десять." Свою міць у шести силових вправах демонстрували дві команди- збірна України та збірна Співдружності Незалежних Держав.
Маріуполь у складі збірної України на турнірі представляли два стронгмени. Це капітан команди Олександр Лашин та Володимир Муравльов. Крім них, під синьо- жовтим прапором виступали Сергій Конюшок та Борис Курбацький. У команді СНД виступали росіяни Валерій Снегирьов та Дмитро Нагорний та два білоруси- Сергій Вачинський і Олександр Лапирев. Після виконання національних гімнів трьох слов"янських держав учасники турніру у сквері біля драмтеатру посадили дерево дружби. Програма змагань включала шість вправ. З першою, коли треба було зрушити з місця тридцятитону вантажівку, команди поодинці не впоралися, але разом таки зробили це на радість численим глядачам. Другу вправу- підйом колоди вагою сто тридцять кілограмів- виграла команда України. Естафета з перенесенням ваги нікого з присутніх не залишила байдужим. Стронгмени по черзі несли коромисло вагою триста шістдесят кілограмів, кантували покришку, а це триста п"ятдесят кілограмів, несли бочонки по шістдесят п"ять кілограмів, а наприкінці виконали так звану прогулянку фермера, коли спортсмен ніс дві валізи кожна вагою по сто тридцять п"ять кілограмів. Час, який витратила збірна України, виявився на десять секунд меншим за час збірної СНД. У цій естафеті маріуполець Володимир Муравльов виконав свою улюблену вправу- прогулянку фермера.
В. Муравльов: "135 кг- вес легким не назовешь. Но я недавно установил мировой рекорд- 22 метра. Дома и стены помогают. Поддержка- это хорошо."
Нелегкою для учасників турніру видалася наступна вправа- підйом легкового автомобиля ДЕУ- ланос. За чотири хвилини збірна СНД зробила це двадцять раз- це кращий результат. Українці відстали на сім підйомів.
Снегирьов: "У нас три участника занимались пауэрлифтингом, там есть такое упражнение, потому и выиграли. Прием очень радушный, спасибо."
Вправа під назвою дамбл- підйом гантелі вагою вісімдесят п"ять кілограмів- знову краще вдалася українцям. За три хвилини вони виконали цю вправу п"ятнадцять раз, суперники- втричі менше.
О. Лашин: "Мы первые номера сборной, дамбл- это то, чем всегда славилась Украина, сильные кисти. Соревнования удались, но есть шероховатости. Будем убирать."
Заключну вправу, підйом кам"яної кулі вагою сто вісімдесят кілограм на висоту сто тридцять сантиметрів, виграли стронгмени СНД, але у підсумку перемогу у турнірі здобула українська команда, вона краще за суперника виконала три вправи з п"яти.



Просмотров: 1396 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0