• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 6 » Олексій Сивко представлятиме Маріуполь на турнірі з боксу "Меморіал Макара Мазая" у суперважкій ваговій категорії
Олексій Сивко представлятиме Маріуполь на турнірі з боксу "Меморіал Макара Мазая" у суперважкій ваговій категорії
16:00
У сорок четвертому міжнародному турнірі з боксу- меморіалі Макара Мазая- наше місто представлятимуть вісім боксерів. За думкою маріупольських фахівців найкращі шанси на перемогу має представник спортивного клубу Іллічівець, майстер спорту міжнародного класу у суперважкій ваговій категорії Олексій Сивко.
Тренер Олексія Сивка Володимир Смирнов вважає, що його підопічний підійшов до цього турніру у непоганій формі, каже що останнім часом Олексій тренувався з настроєм і мріє гідно представляти наше місто на цих змаганнях: "Леша подошел в хорошей форме, мы поменяли рисунок боя, будет интересно сомтреть его бои, он должен быть первым номером. до этого не всегда строили так с ним бой."
У суперважкій ваговій, де вага боксерів перевищує дев"яносто один кілограм , очикується цікаве суперництво. Дванадцять боксерів вийдуть на ринг спорткомплексу Іллічівець, щоб визначити кращого, який і отримає звання чемпіона сорок четвертого мемораіла Макара Мазая.
В. Смирнов - ЗТУ: "Конечно, будет нелегко, за этот год он провел всего несколько поединков, не проигрывал, но этого недостаточно, чтобы лидировать. Нет возможности готовиться. А в психологическом плане Леша подошел достойно."
Сам Олексій Сивко каже, що зараз має свою оптимальну вагу- дев"яносто п"ять кілограмів та пребуває у гарній формі. Травми та ушкодження залишили боксера осторонь: "Готов я на 90 процентов, еще 2 дня и буду готов на сто. Планирую выигрывать, неважно, кто соперники. Задача- побеждать."
Олексій відзначив, що для нього дуже важливою є підтримка глядачів. Боксер сподівається, що маріупольці та гості нашого міста не обминуть увагою такі визначні міжнародні змагання, як меморіал Макара Мазая: "Говорят, родные стены помогают. Я уже 2 года здесь, есть друзья, поклонники. Приходите, болейте за наших, поддержите мариупольских спортсменов."
Олександр Капустян
Просмотров: 978 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0