• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 1 » Легка атлетика
Легка атлетика
16:27
Цей рік видався вдалим і для маріупольського легкоатлета, майстра спорту України в бігу на чотириста метрів Максима Наконечного. На змаганнях Кубка України він встановив новий рекорд Маріуполя, показавши четвертий результат, а потім у складі національної збірної України виступив у Норвегії на командному чемпіонаті Європи.
Двадцятидворічний Максим Наконечний почав займатися легкою атлетикою у тренера Михайла Русєва десять років тому. За цей час він пройшов складний шлях від новачка до відомого спортсмена, одного з найкращих в Україні у бігу на чотириста метрів.
М. Русєв - тренер: "Каким он пришел- неказистым, как все. Со временем гранит шлифуется. Мы вырастили достойного спортсмена, атлета ростом 191см, который бороздит беговые дорожки Украины."
На змаганнях Кубка України у Криму Максим Наконечний у фіналі показав четвертий результат, чотириста метрів він пробіг за сорок сім і двадцять сотих секунди. Це новий рекорд Маріуполя, а попередній тримався аж тридцять чотири роки.
М. Наконечний - мс: "В финал вышел спокойно. Обидно, что проиграл стопу, но после финиша сказали, что поеду на Европу, это успокоило."
За підсумками кримських стартів Максима Наконечного включили до складу національної збірної України. На командному чемпіонаті Європи, який проходив у норвезькому місті Берген, Максим виступав у естафеті чотири по чотирста метрів , де українці стали бронзовими призерами змагань.
М. Наконечний - мс: "Я никогда не был за границей, в первый раз, все понравилось, атмосфера. Захотел больше работать, выигрывать."
За результатами виступів у дві тисячі десятому році Максим Наконечний став кандидатом на виступ на лондонській Олімпіаді , а зараз спортсмен готується ще до одного виступу за кордоном.
М.Русєв - тренер: "Его приглашает старший тернер сборной на сбор пятого июля, с которого команда уезжает в Барселону. В Мариуполе появился зрелый мастер, который вышел на уровень сборной."


Просмотров: 815 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0