• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июль » 1 » Чемпіонат Маріуполя з футболу
Чемпіонат Маріуполя з футболу
16:37
У чемпіонаті Маріуполя з футболу добігає кінця попередній етап змагань. У групі В по чотири перемоги на рахунку двох колективів- команди Іллічівець, яка представляє комбінат імені Ілліча, та Водоканальця. Саме у поєдинку цих команд і визначиться переможець групи. А напередодні Іллічівець зустрічався з футболістами хіміко- металургійної фабрики з селища Донське.
До матчу Іллічівець-хіміко-металургійна фабрика суперники підійшли з різними показниками. Якщо Іллічівець мав на рахунку три перемоги, то футболісти з селища Донське у попередніх чотирьох поєдинках здобули одну перемогу, одну зустріч зіграли внічию та дві програли.
Вайсер - капітан ХМФ: "Могли сыграть лучше, уступаем физически. Будем наверстывать. Этим составом играем второй год."
До матчу з Іллічівцем команда з селища Донське готувалася дуже ретельно, адже суперник мав перевагу у майстерності та досвіді.
Вайсер: "Надеемся сыграть хорошо, посмотрим, как сложится игра. Я настраиваю ребят. У нас лидеры-Кузьмин, Кашин."
Зустріч на стадіоні Олімп пройшла з перевагою команди Іллічівець. У першому таймі футболісти хіміко-металургійної фабрики пропустили лише один гол, а остаточний рахунок зустрічі шість:один на користь збірної команди комбінату імені Ілліча, у складі якої по два голи забили Сергій Бабаков та Денис Янатьєв. За підсумками виступу на попередньому етапі чемпіоната Маріуполя команда хіміко-металургійної фабрики посіла п"ята місце.
Вайсер: "Перед нами задача- попробовать, как играют в городе, себя показать, проверить свои силы."
А команда Іллічівець у своєму останньому матчі переграла Водоканалець- шість:один та стала переможцем попереднього етапу у групі В. Разом з нею звання чемпіона міста на другому етапі будуть виборювати Портовик, Тепломережа, " Добро та воля", Судноремонтник , Водоканалець та Азовсталь.


Просмотров: 826 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0