• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 29
А юні спортсмени дитячо- юнацького клубу Едельвейс вдало виступили на всеукраїньскому турнірі з боксу "Дзвони Чорнобиля", який проходив у Києві. У змаганнях взяли участь майже сто сорок майстрів шкіряної рукавички віком тринадцять-чотирнадцять років. Два маріупольських боксери стали чемпіонами турніру- Дмитро ПреснякОв у ваговій категорії до тридцяти семи кілограмів та Володимир МузальОв серед боксерів вагою до тридцяти восьми з половиною кілограмів. Роман МузальОв посів у Києві друге місце, а Андрій ВасИльєв став бронзовим призером.
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2010

А на стадіоні Азовець відбулися чергові матчі дитячо- юнацької футбольної ліги України. Шістнадцятирічні футболісти дитячо-юнацької спортшколи Іллічівець зустрічалися з однолітками з донецького Металурга та перемогли з рахунком два:один.
Зустріч на стадіоні Азовець пройшла вдало для підопічних тренерів Валерія Короткова та Юрія Ярошенка. Ії доля вирішилася вже у першій половині поєдинку. Спочатку Андрій Клюєв відкрив рахунок забитих іллічівськими футболістами м"ячів, а потім Олександр Лучик вдруге вразив ворота донецького Металурга. До перерви гості спромоглися один гол відіграти. У другому таймі суперники проявили достатньо старанності, але захист виявився кращим за напад. Фінальний свистко арбітра зустрічі зафіксував перемогу Іллічівця з рахунком два:один.

Одним з кращих на полі у складі маріупольської команди був півзахисник Олександр Лучик. Він не тільки забив вирішальний другий гол у ворота Металурга, а й виграв більшість двоборств у середині поля.

Наступну зустрі ... Читать дальше »

Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2010

А у Одесі пройшов міжнародний турнір з пауерліфтингу "Кубок Чорного моря", у якому взяли участь майже двісті спортсменів з чотирнадцяти краін. Маріуполь представляли чотири спортсмени спортклубу Іллічівець. Сергій ДівАлов у жимі лежачи встановив два юнацьких світових рекорди поспіль- двісті один та двісті сім з половиною кілограмів. Людмила РОссол виборола золоту нагороду у жимі лежачи. А Василь ГолівЕць серед ветеранів був першим у присіданнях та тязі і другим у жимі лежачи.
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0