• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 28
Традційні змагання серед маріупольских студентів провела організація червоний хрест. У спортивному комплексі Приазовського державного технічного університету представники трьох вищих навчальних закладів міста.
Перший конкурс - складання пазлу, дався всім учасникам не відразу. А от другий - естафета, змусив зібрати усі сили в кулак. Тут інтрига тримається до фінального свистка, каже учасник змагань Микита Ковальов. Переможці звичайно тут будуть, а ось переможених - ні, каже ректор Приазовського державного технічного університету В"ячеслав Волошин. Адже ці змагання проводяться перш за все для того, щоб зробити здорповий спосіб життя більш популярним. Всього в змаганнях прийняли участь студенти трьох маріупольских вищих навчальних закладів.
Лікар-хирург Василь Песоцький пристрастним поглядом слідкує за тим, як студенти надають першу допомогу своїм сокурсникам. Сьогодні він один з придставників жюрі. Діями учасників змагань Василь Ларіонович - задоволений.
Тут однієї спритно ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.04.2010

У легкоатлетичному кросі у залік спартакіади комбінату імені Ілліча серед команд цехів третьої групи виступали одинадцять команд, у складі кожної одна жінка та три чоловіки. Перше місце зайняли дебютанти- спортсмени маріупольського вищого металургійного професійного училища. На другому - команда РМЦ- два, третє дісталося спортсменам вапняно- обпалювального цеху. Кращий особистий результат показали представники училища Роман Гапонов та Олена Маценко.
Добавил: Portokali | Дата: 28.04.2010

У спортзалі міського спорткомплексу Азовець завершилась першість Маріуполя з боксу, у якій взяли участь спортсмени віком від одинадцяти років та старше. Всього на ринг виходило більш ніж дев"яносто майстрів шкіряної рукавички.
У залі боксу міського спорткомплексу Азовець виступав дев"яносто один боксер, вік учасників від одинадцяти років. У ваговій категорії до тридцяти восьми з половиною кілограмів спартаківець Ярослав Щерба виграв два боя. У другому він зустрівся з боксером спортклубу Іллічівець Сергієм Калентьєвим і переміг його за очками, виконавши вказівки тренера Валерія Ігумнова.
Щерба: "Он сказал работать первым номером, но боксировал не очень хорошо. Физику надо подтянуть, больше выкидывать ударов."
Ще один іллічівський боксер, одинадцятирічний Роман Кім став переможцем змагань, вигравши два боя. У другому поєдинку Роман здолав опір Дмитра Якуб"яка з третьої спортшколи.
Кім: "Я в первом бою выиграл явно, во втором раунде. Бокс- особенный вид спорта, трениру ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.04.2010

У місті Коломия пройшли п"яті всеукраїнські спортивні ігри з пауерліфтингу, у яких взяли участь понад сто спортсменів. У складі збірної команди Донецької області виступали і два представника маріупольського клубу "Вінг-спорт". Обидва повернулись додому з золотими нагородами. Тетяна Куліш у ваговій категорії до сорока чотирьох кілограмів випередила усіх суперниць- в неї перше місце. А кращий результат серед спортсменів вагою до дев"яносто кілограмів у сумі триборства показав Геннадій СемЕнов- шістсот вісімдесят п"ять кілограмів. І Тетяна Куліш і Геннадій Семенов виступлять на чемпіонаі світу, який відбудеться у Чехії у вересні.
Добавил: Portokali | Дата: 28.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0