• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 22
Чемпіонат Маріуполя з руського більярді серед ветеранів у розділі "Динамічна пираміда" зібрав шістнадцять учасників. Краще за інших на цих змаганнях виступів Сергій Фільчако в- він і став переможцем.
Звання чемпіона Маріуполя серед ветеранів з руського більярду у клубі "Звездный" виборювали шістнадцять майстрів цього виду спорту віком понад шістдесят років. Цей турнір міська федерація спортивного більярду проводить вже не перший рік.
В. Бандура: "Мы проводим этот турнир 17 раз, прекрасный клуб Звездный, упорная борьба была. Все опытные игрки, выступали раньше во многих турнирах!.
Колишній працівник комбінату імені Ілліча Микола Чуріков перед цими змаганнями виступив на чемпіонаті України серед ветеранів у місті Хмельницький.
Чуріков: "Я там обыграл Белую Церковь, Крым, проиграл чемпиону Украины и серебряному призеру кубка Европы, занял 17 место среди 41 участника".
У чемпіонаті міста Микола Чуріков у півфіналі програв Костянтину Пащенко у трьох партіях і посів ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2010

В Харкові завершився чемпіонат України з кікбоксингу. У змаганнях серед жінок переможці визначалися у п"яти вагових категоріях. У трьох з них чемпіонками країни стали представниці маріупольської спортшколи Лідер торговельного порту, кожна з них виграла по два боя. У ваговій категорії до сорока восьми кілограмів перемогла Вікторія Жураковська, майстер спорту міжнародного класу Надія Хаєнок випередила усіх суперниць у категорії до п"ятидесяти двох кілограмів. А серед спортсменок вагою до семидесяти кілограмів золоту нагороду виборола Олександра Плюсніна.
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2010

Переможцями першості міста з міні-футболу серед технікумів стали футболісти машинобудівельного технікуму ПДТУ, які повторили свій минулорічний успіх. Чемпіони виграли усі шість поєдинків і у підсумку випередили срібного призера змагань на шість очок.
Сім команд маріупольських технікумов визначали чемпіона міста, суперники зустрічалися поміж собою за круговою системою. Команда машинобудівельного технікума ПДТУ, переможець минулорічноо турніру, і цього разу виявилася найкращою. Вона здобула шість перемог і набрала максимальну кількість очок- вісімнадцять.
Левченко: "Мы добавились, пара игроков. А в основном старые футболисты. Сплоченный коллектив. Самая сложная игра с индустриальным техникумом."
На друге місце претендували три команди. Доля срібного та бронзового призерів вирішувалася у матчі механіко-металургійного технікума та коледжу ПДТУ. Гра завершилася з результатом три:два на користь механіко-металургійного технікума. Суперники цього матчу разом з футболістами елект ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2010

Відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді. У програмі змагань біг на сто та тисячу метрів, подолання смуги перешкод, метання гранати, плавання на п"ятдесят метрів та стрільба з мілкокаліберної гвинтівки. Команда Маріуполя на базі будівельного коледжу посіла у спартакіаді друге місце. Готував ії до змагань тренер- викладач фізичного виховання коледжу Карен Тищенко. А чемпіонами стали допризовники Донецька, на третьому місці команда Макіївки.
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0