• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 01
А у чемпіонаті Маріуполя з великого тенісу серед змішаних пар, який завершився у спортивному залі палацу спорту Спартак вперше перемогли Олександр КожАрін та Ірина ОрдИнцева. У фінальному двобої вони у двох сетах виграли у Юрія КЕрмана і Олени ПолікАренко.
Цього року у чемпіонаті міста з тенісу серед змішаних пар взяли участь не так уж і багато дуетів- всього вісім. Вони грали за олімпійської системою, тобто до першої поразки. Пара Юрій Керман- Олена Полікаренко були серед фаворитів змагань. Як розповіла Олена, вони з Юрієм виступають разом вже декілька років. Олена Полікаренко вважає, що головним у їх дуеті безумовно є Юрій Керман. А їй самій у заняттях тенісом допомагає те, що раніше вона займалася веслуванням. У півфіналі Керман та Полікаренко досить легко здолали опір Юрія Зав"ялова та Катерини Харитонової, а Олександр Кожарін з Іриною Ординцевою у двох сетах виграли у Олександра Никитюка та Лариси Шелест- шість:два та шість:чотири. Фінальний поєдинок пройшов у запеклій бороть ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2010

Першість міста з настольного тенісу серед ліцеїв та професійно-технічних училищ у залік спартакіади зібрала вісім команд, які на попередньому етапі змагались у двох групах. У складі кожної команди виступали по три юнаки та дві дівчини. У фіналі зустрілися команди маріупольського вищого металургійного професійного училища та ліцею автотранспорту. Перемогли металурги, які і стали чемпіонами змагань. Тенісисти автотранспортного ліцею- другі. На третьому місці- команда машинобудівного ліцею.
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2010

У Краматорську пройшов чемпіонат Донецької області з волейболу серед ветеранів. У змаганнях взяли участь волейболісти віком понад сорок п"ять років. За команду Маріуполя виступали шість спортсменів, чотири з яких представляють комбінат імені Ілліча. Чемпіонами області стали господарі майданчика- волейболісти Краматорська. Маріупольська команда на другому місці. Третє посіли ветерани з Єнакієва.
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2010

Футболісти Іллічівця-два вийшли у чвертьфінал розіграша Кубка ліги. На стадіоні Азовець друга маріупольська команда у матчі однієї восьмої фінала з рахунком один:нуль перемогла Олімпік з Кировограду. Гол у складі господарів поля забив захисник Дмитро Доценко.
Перший тайм зустрічі, яка проходила на полі стадіону Азовець, завершився внічию без забитих голів- нуль:нуль. Але вже на початку другої половини матчу вдалим виявилося підключення у атаку захисника господарів поля Дмитра Доценка. Обігравши суперника, третій номер Іллічівця-два завдав невідпорного удару і м"яч опинився у сітці воріт Олімпіка- один:нуль. У подальшому на полі точилася запекла боротьба з великою кількістю двоборств, але глядачі більше голів не побачили. Іллічівець- два переміг і вийшов да однієї четвертої фіналу розіграшу Кубка ліги.
А головний тренер Іллічівця- два Юрій Керман вважає, що запасні гравці його команди поступаються за майстерністю основним , а також зазначив, що краще за інших зіграли у цій зус ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0