• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 27
Завершився чемпіонат міста з карате "Кубок міського центру позашкільної роботи". У змаганнях виступили понад сто п"ятидесяти спортсменів, серед них і гості із Запоріжжя та Бердянську. Чемпіони визначалися у розділах ката кобудо, це вправи зі зброєю та куміте богу- будо- контактна версія карате у захисній екіпіровці. У загальнокомандному заліку перемогу здобув клуб "ХагакУре" центру дитячо-юнацької творчості Західний. Друге і третє місця посіли гості з Бердянська.
Добавил: Portokali | Дата: 27.04.2010

Відкритий турнір Маріуполя з тхеквондо (ВТФ) серед молодших хлопців і дівчат, кадетів та юніорів пройшов у спортивному легкоатлетичному манежі "Азовсталь". Мета змагань - популяризація тхеквондо серед молоді, як Олімпійського виду спорту, вдосконалення майстерності спортсменів, обмін досвідом тренерського складу.
Бути працьовитим та наполегливим, цьому і не тільки учасницю змагань вчить її тренер. До цієї першості вона готувалася, як завжди - старанно.
Вікторія Платонова - учасниця змагань: "Надо думать о том, ты выиграешь. Надос мотреть еще, как она двигается, как она работает. И надо работать так соответственно, чтобы выиграть".
Відкрита першість Маріуполя з тхеквондо (ВТФ) проводиться вперше, кажуть організатори. Подібні турніри в нашому місті вже проводлися, але ... ще не було.
Майстер спорту Олександр Левинчук на цей раз у змаганнях не бере участі. Прийшов, щоб продемонструвати показовий виступ на відкритті турніру, та повболівати за своїх юних колег.
Зроб ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.04.2010

На честь п*ятиріччя Іллічівського парашутно-спортивного центру в аеропорту «Маріуполь» свій перший крок у небо зробила група учнів старших класів шкіл і технікумів міста.
Майже півроку тривала підготовка для учнівської групи. Щопонеділка вони займалися в парашутному класі – вивчали, з чого складається парашут, як він працює, як потрібно вести себе у повітрі і що робити у разі виникнення позаштатної ситуації. Підготовка проходила безкоштовно – кошти на стрибки учнівської групи виділили спонсори. Проте з 20 осіб, які ще взимку висловили бажання прийняти участь в цьому проекті, на дроп-зону приїхали лише три дівчини. Безпосередньо перед стрибками вони ще раз пройшли наземну підготовку.
Настя: "приготовиться, потом прыгнуть, посчитать, потом посмотреть на купол, посмотреть по сторонам - чтобы никого рядом не было, расчековать "рыжую" и лететь дальше".
Іра Ільчук: "конечно, страшно. ожидаю? я не знаю, наверное, выброса адреналина - я не знаю. просто хочется прыгнуть.".
С ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.04.2010

У спорткомплексі ПДТУ відбулася першість міста з настольного тенісу у залік спартакіади студентів вузів першого - другого рівней акредитації. У змаганнях взяли участь вісім команд, у складі кожної два юнаки та дві дівчини. На попередньому етапі учасники були розподілені на дві групи. Переможці груп зустрілися у фінальному двобої. Команда маріупольського електромеханічного технікуму перемогла студентів машинобудівельного технікуму ПДТУ з рахунком три:один і стала чемпіоном міста. Машинобудівельникі- другі. На третьому місці розташувалася команда маріупольського будівельного коледжу.
Добавил: Portokali | Дата: 27.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0