• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 16
Ватерполісти Іллічівця розпочали четвертий тур відкритого чемпіоната України з перемоги. Багаторазовий чемпіон країни з рахунком тринадцять :п"ять виграв у команди республіканського центру олімпійської підготовки з Мінська. Крім цих двох команд у плавальному басейні Нептун виступають ватерполісти збірної Севастополя та Дніпропетровського національного університету.
Початок зустрічі Іллічівця з ватерполістами республіканського центру олімпійської підготовки з Мінська видався вдалим для білоруської команди. Вона виграла першу чверть поєдинка- два:один. Але поступово маріупольська команда схилила шальки терезів на свій бік, а у другій частині матчу перевага багаторазового чемпіона Украині не визвала сумнівів. Остаточний рахунок гри- тринадцять :п"ять на користь господарів басейна. За цим протиборством уважно дивився з трибуни тренер національної збірної команди Білорусь Сергій Фролов- крім мінської команди ще декілька білоруських ватерполістів виступають у чемпіонаті України.
С. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.04.2010

На бігових доріжках та секторах стадіона Іллічівець завершився традиційний обласний турнір з легкої атлетики "Олімпійські надії Приазов"я". У змаганнях взяли участь десять команд, з них чотири представляли Маріуполь.
У традиційних змаганнях "Олімпійські надії Приазов"я" взяли участь понад сто сімдесят легкоатлетів з Донецької області, вік учасників- дванадцять- п"ятнадцять років. Від Маріуполя виступали чотири команди. А взагалі цей турнирі проводиться у нашому місті понад тридцять років, спочатку змагання відбувалися у легкоатлетичному манежі.
Киян: "Проводим последние 15 лет на стадионе Ильичевец, здесь участвовала Привалова, раньше это были всесоюзные соревнования. Ирина Лещинская выступала- призер Олимпийских игр."
Олександр Догадов з четвертої дитячо- юнацької спортшколи тренується у В"ячеслава Шкарпова, у цьому році він став у Сумах бронзовим призером першості України у потрійному стрибку. На цих змаганнях Олександр Догадов виступав поза конкурсом і показав результ ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.04.2010

Третій поєдинок поспіль програли футболісти Іллічівця у чемпіонаті України. Взагалі маріупольська команда не може перемогти вже у десяти матчах - це є рекорд Прем"єр-ліги. У Харкові підопічні Іллі БлизнюкА поступилися місцевому Металургу з рахунком один:три. Гол, записаний на рахунок Іллічівця, у свої ворота надіслав воротар Металіста Олександр Горяінов. Після цієї поразки маріупольська команда посідає чотирнадцяте місце у турнірній таблиці, від зони вильоту Іллічівець відділяє лише три очки. Вісімнадцятого квітня на своєму стадіоні маріупольська команда зустрінеться з луганською Зорею.
Добавил: Portokali | Дата: 16.04.2010

Завершився турнір з легкоатлетичних метань, присвячений пам"яті заслуженого тренера України Георгія Корсуна. У метанні диска перемогли: серед жінок- Жанна Трус з Торезу, ії результат тридцять вісім метрів, п"ятдесят чотири сантиметри. У чоловіків Станіслав Логачьов з Луганську показав результат сорок сім метрів, п"ятдесят сантиметрів і посів перше місце. У метанні списа маріупольський спортсмен Віталій ОрЕхов з дитячо-юнацької спортшколи номер чотири з результатом шістдесят чотири метри і чотири сантиметри став чемпіоном турніру, а у жінок кращий результат показала Інна Гаврилюк з Донецька- тридцять вісім метрів, шістдесят сім сантиметрів. У командному заліку перемогли спортсмени СК Азовмаш.
Добавил: Portokali | Дата: 16.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0