• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 09
Одинадцятого квітня у матчі двадцять четвертого тура чемпіоната України серед команд Прем"єр- ліги футболісти Іллічівця на своєму полі зустрінуться з донецьким Металургом, який посідає сьоме місце у турнірній таблиці. Маріупольська команда розташувалася на дванадцятій сходинці. Іллічівець не може перемогти у Прем"єр-лізі протягом восьми останніх туров, у яких команда чотири раза програла і чотири поєдинка зіграла внічию. Свою останню перемогу підопічні Іллі Близнюка здобули над ужгородським Закарпаттям шостого грудня минулого року. Зустріч з донецьким Металургом розпочнеться на стадіоні Іллічівець о чотирнадцятій годині.
Добавил: Portokali | Дата: 09.04.2010

У Черкасах завершилася першість України з греко- римської боротьби серед спортсменів віком шістнадццять- сімнадцять років. Маріупольські борці у складі збірної Донецької області стали переможцями у командному заліку. А у особистих змаганнях чемпіоном турніру став Олексій Осняч. Понад триста борців греко-римського стиля визначали чемпіонів України у десяти вагових категоріях. Двадцять п"ять маріупольських спортсменів зі школи олімпійського резерву Олімпік у складі збірної Донецької області стали переможцями у командному заліку, випередивши борців Запорізської області та Києва. У особистому заліку у скарбничці маріупольців одна золота, одна срібна та п"ять бронзових нагород.
Узун - ЗТУ: "Выступали все сильнейшие, уровень был высокий. В каждом весе борьба была упорная, сложно было завоевать первое место, все тренируются".
Олексій Осняч у вагові категорії до сімидесяти шести кілограмів здобув у Черкасах п"ять перемог і ц ілком заслужено став чемпіоном України. У складі збірної ко ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.04.2010

Маріупольські майстри карате взяли участь у всеукраїнському турнірі, який проходив у Бердянську і зібрав представників трьох областей- Донецької, Запорізської та Дніпропетровської. Найкращий серед представників нашого міста -Роман Каменда- виборов золоту нагороду у розділі кобудо.
У Бердянську проходили змагання по двум версіям карате- куміте та ката- кобудо. Всього за перемогу сперечалися понад двісті спортсменів, серед них двадцять чотири маріупольця- вихованці міського центру позашкільної роботи. Три представника Маріуполя взагалі дебютували у змаганнях.
Шухман: "Турнир оказался на удивление сложным для нас. Не все заняли призовые места, к чему мы привыкли. Наша новая смена-Катя, ева и Никита. Для них это первые соревнования достаточно высокого уровня".
Роман Каменда вдало виступив у Бердянську у розділі ката- кобудо- це формальні вправи зі зброєю. Він продемонстрував свою майстерність у володінні дерев"яною жердиною і завоював перше місце.
Шухман: "Бердянск разв ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.04.2010

Маріуполець, працівник комбінату імені Ілліча Валерій Боженов візьме участь у міжнародному легкоатлетичному пробігу у рамках святкування шістдесят п"ятої річниці Великої Перемоги. Маріупольський легкоатлет, який неодноразово брав участь у подібних змаганнях на теріторії СНД, на днях отримав офіційне запрошення. Пробіг відбудеться за маршрутом Москва- Брест- Мінськ- Москва. За дванадцять днів учасники пробіга здолають майже дві з половиною тисячі кілометрів, відвідають двадцять чотири міста Росії та Білорусі. Старт призначений на двадцять сьоме квітня, а фініш відбудеться восьмого травня.
Добавил: Portokali | Дата: 09.04.2010

Оразу з двох змагань повернувся маріупольський лижник Максим Долгіх. Спочатку він взяв участь у змаганнях Хельміссімо, які відбувалися на півночі Італії, де зайняв чотирнадцяте місце, а потім став другим у Буковелі на кубку українського горнолижного клубу, який проходив з 27-го по 28-е березня.
"Утюгом впаивается смазка, потом шлифуется, циклюется и на самом деле качество скольжения на порядок изменяется". - Про те як треба поводитися зі снарядженням Максим Долгіх може розповідати годинами. На нещодавніх змаганнях маріуполець зібравши всі свої сили здобув далеко не останні місця. Наприклад у турнірі, який відбувся у Італії, маріуполець зайняв чотирнадцяте місце у своїй групі. Але це було... ой, як непросто. Всього у турнірі брали участь триста вісімдесят спортсменів: "Горноллыжники меня поймут это склон с продолжительностью 4,5 км, с перепадом в 900 метров, который нужно проехать меньше , чем за 4 минуты и при этом преодолеть 98 ворот слалома-гиганта. До низу доезжали не все. А кт ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0