• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 20
У розіграші Кубка Перемоги з футболу завершилися матчі першого етапу. Визначилися вісім кращих команд, які продовжать боротьбу за почесний трофей. На другому етапі ця вісімка розбита на дві групи- Д і Є, у яких пройдуть зустрічі за круговою системою. Перші дві команди з кожної групи виходять до півфіналів, які відбудуться четвертого- шостого травня. А володар Кубка Перемоги з традицією визначиться дев"ятого травня. У групі Д вже зігран один матч. Футболісти команди Титан киснево- конвертерного цеху комбінату імені Ілліча з рахунком три:один перемогли Водоканалець.
Добавил: Portokali | Дата: 20.04.2010

Переможцем регулярного чемпіонату з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги, який проходив у два круга, стала команда Будівельник з Київа. Визначилися вісім кращиих клубів, які продовжать боротьбу на стадії однієї четвертої плей-оф. У чвертьфіналах у серії до трьох перемог зустрінуться: Будівельник- з Говерлою (Ужгород), запорізський Ферро-ЗНТУ з дніпропетровським Дніпром, Кривбасбаскет з Кривого Рогу протистоятиме Азовмашу, а БК Київ зіграє з БК Одеса.
Добавил: Portokali | Дата: 20.04.2010

Маріупольські майстри пауерліфтингу з клубу "Вінг-спорт" здобули п"ять нагород на чемпіонаті Донецької області серед юнаків віком до вісімнадцяти років, який проходив у Харцизьку. Чемпіонами змагань стали Роман Збандут, Геннадій Семенов та Тетяна Куліш.
На чемпіонаті Донецької області серед юнаків виступали шість представників маріупольського клубу "Вінг-спорт". Більшість з них були дебютантами змагань такого рівня і займаються пауерліфтингом нещодавно.
Збандут - ЗТУ Титр: "Семенов уже выигрывал чемпионат Украины, на мир не поехал. Остальные дебютатнты, тренируются 5 месяцев, Кулиш вообще три. Живут в Юрьевке, Ялте".
Геннадій Семенов у ваговій категорії до дев"яносто кілограмів підтвердив свій високий клас і став чемпіоном Донецької області. Попереду його очикують змагання чемпіонату України, які відбудуться у місті Коломия наприкінці квітня.
Г. Семенов: "Конкуренция всегда есть, но выступал не в полную силу. Жим у меня чуть отстает, присед- коронка, хотя тяга больш ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0