• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 14
Змагання з легкоатлетичного кросу серед ліцеїв та професійно- технічних училищ, які проходили у парку імені Гурова, зібрали вісім команд. Перші три місця як серед дівчат, так і серед хлопців зайняли представники маріупольського вищого металургійного професійного училища. Вони ж впевнено перемогли і у командному заліку.
Вісім команд ліцеїв та ПТУ міста сперечалися за перемогу у командному заліку, у складі кожної команди шість спортсменів. Дівчата долали дистанцію п"ятсот метрів і тут не було рівних Олені Маценко з вищого металургійного професійного училища. Півкілометри вона пробігла за одну хвилину, тридцять вісім секунд. Як розповіла сама Олена, чотири роки вона займалася бігом, а зараз віддає перевагу настольному тенісу.
О. Маценко: "Сейчас бегом не занимаюсь, по-любительски. Нужно не бояться соперников, распределять силы на дистанцию. Изначально я стала лидировать, последние 200 метров трудно было бежать".
Другою фінішувала Анастасія Милованова, третє місце посіла Анг ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.04.2010

В місті Коблєво завершився чемпіонат України з рукопашного бою. Серед тридцяти двох представників Донецької області у змаганнях виступили і маріупольські спортсмени. На іх рахунку дві золотих нагороди. Микола Завидов став чемпіоном у ваговій категорії до п"ятидесяти п"яти кілограмів, а Сергій Опришко виборов золоту медаль серед спортсменів вагою до вісімдесяти кілограмів. Всього представники Донецької області, яка є лідером у цьому виді єдиноборств, завоювали вісім золотих медалей, дві срібних та п"ять бронзових.
Добавил: Portokali | Дата: 14.04.2010

Перший Національний чемпіонат України серед інструкторів гірськолижного та сноуборд спорту, таку назву мають змагання бронзу з яких привіз маріуполець Максим Долгіх. Турнір відбувався у Буковелі з десятого по одинадцяте березня. Як це було, спортсмен розповів нашій знімальній групі.
Максим Долгіх: "Для многих инструкторов єто обязательніе соревнования, потму что они должні пройти аккредитацию занять места в двадцатке, в пятидесятке и т.д. Для многих это личная инициатива, как и для меня."
Все так, ось тільки місця, які наш спортсмен зайняв у турнірі, неабикяки, а треті. Дві бронзи Максим Долгіх привіз до рідного міста. Взагалі ці змагання проходили під егідою Великих стартів "Буковельська весна-2010", що проходить у Івано-Франківській області на гірськолижному комплексі Буковель, де і досі лежить сніг.
Максим Долгіх: "В таком снегу нужно очень хорошо мазать ліжи. Смазка решает все".
В групі інструкторів, у яких взяли участь більш ніж п"ятдесят представників різних г ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0