• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 13
В п"ятдесят четвертій загальноосвітній школі пройшли фінальні змагання учнів третіх класів- "Веселі старти". Вони проводилися управлінням освіти спільно з міським центром фізичного здоров"я населення "Спорт для усіх". Перше місце виборола команда двадцять сьомої школи з Жовтневого району.
"Веселі старти" проводились у три етапа. Спочатку відбулися змагання у школах, потім районі старти, у яких взяла участь сорок одна команда, майже триста тридцять учнів третіх класів. У фіналі за перемогу сперечалися вісім команд- по дві кращих з кожного району. У складі кожної команди чотири хлопця та чотири дівчини. У програмі змагань човниковий біг, різноманітні естафети, рухливі ігри, стрибки у довжину. З самого початку у лідери вийшли учні двадцять сьомої гімназії- школи номер двадцять сім. У підсумку вони виграли більшість естафет і цілком заслужено стали переможцями "Веселих стартів".
Баліхін: "Хотелось бы отметить команду 27 школы, в 2008 у них первое место, на области второе. Эта шко ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.04.2010

Чотирнадцятого- п"ятнадцятого квітня у Маріуполі відбудеться десятий ювілейний всеукраїнський турнір з легкоатлетичних метань пам"яті заслуженого тренера України Георгія КОрсуна. У програмі змагань метання молота та диска, штовхання ядра та метання списа. Серед учасників турніру - майстри спорту та майстри спорту міжнародного класу. Старти відбудуться на стадіонах Іллічівець, Юність та Західний. Очикується приїзд спортсменів з Луганська, Херсонської області.
Добавил: Portokali | Дата: 13.04.2010

У матчі дев"ятнадцятого тура першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця- два на стадіоні Азовець зустрічались з донецькою командою Шахтар-три. У першому таймі більше м"ячем володіли гості і на вісімнадцятій хвилині зустрічі захисник гірників Максим Бєлий ударом головою вразив ворота господарів поля-нуль:один. Після переви ініціативою заволоділи іллічівські футболісти, але реалізувати бодай один момент у воріт Шахтаря їм не вдалося. Іллічівець-два програв цей поєдинок з рахунком нуль:один. Вже сьогодні друга маріупольська команда вирушила до Дніпродзержинська , де чотирнадцятого ківтня проведе матч однієї четвертої фіналу розіграша Кубка ліги з місцевою командою Сталь.
Добавил: Portokali | Дата: 13.04.2010

Завершилися змагання "Старти надії," які проводило управління освіти. Перший етап відбувався у школах, потім визначалися переможці районих стартів, а у міському фіналі зустрілися перші команди районів, до яких приєдналася і друга команда Жовтневого району- команда загальноосвітньої школи номер шістдесят п"ять. У складі кожної команди п"ять хлопців та п"ять дівчат. У програмі "Стартів надії"- віджимання від підлоги, човниковий біг та стрибки у довжину з місця. Перше місце зайняла команда сорок сьомої школи з Іллічівського району. На другому фінішували учні шістдесят третьої школи Жовтневого району, на третьому - команда шістдесят п"ятої школи.
Добавил: Portokali | Дата: 13.04.2010

Футболісти Іллічівця з великим рахунком програли другий матч поспіль у чемпіонаті України серед команд Прем"єр-ліги. На своєму полі маріупольский клуб з результатом нуль:чотири поступився донецькому Металургу. У складі гостей двічі влучними ударами відзначився болгарський легіонер команди Велізар Димитров.
У першому таймі обидва суперники грали досить повільно. І лише на сорок першій хвилині стався епізод, який суттєво вплинув на подальший розвиток подій на полі. У штрафному майданчику Іллічівця м"яч потрапив у руку захисника маріупольської команди і суддя вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті впевнено виконав Велізар Димитров- один:нуль на користь Металурга. У другому таймі гості продовжували володіти ініціативою і це далося взнаки. Спочатку румунський нападник донецької команди Чіпріан Танаса влучним ударом у нижній кут воріт подвоїв перевагу Металурга. У останній десятихвилинці матчу Іллічівець пропустив ще два рази. Третій гол у ворота Всеволода Романенка забив Генріх ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.04.2010

Програла свій матч одноліткам з донецького Металурга і молодіжна команда футбольного клубу Іллічівець. У зустрічі, яка проходила на стадіоні Західний, господарі поля вже у першому таймі пропустили два голи. Після цієї поразки маріупольська команда займає чотирнадцяте місце у турнірній таблиці молодіжної першості Прем"єр-ліги.
Вже на початку зустрічі донецька команда забила гол у ворота молодіжного складу Іллічівця- це на сьомій хвилині зробив нападник Металурга Ясін Хамід. Наприкінці першого тайму Антон Савін подвоїв перевагу гостей- два:нуль на користь команди з Донецька. У складі маріупольської команди на допомогу молодим гравцям вийшов новачок клубу Станіслав Гудзикевич, який діяв на лівому фланзі півзахисту. Як розповів сам гравець, він вже досить впервнено почуває себе у Маріуполі, але мріє вступати за основний склад у Прем"єр-лізі.
С. Гудзикевич: "Потихоньку вливаюсь, но ещё надо работать. Пришел из первой лиги, уровень другой. Я руки не опускаю, буду работать."
Пі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.04.2010

В результаті нещасного випадку загинув відомий маріупольський спортсмен і тренер зі стрибків у воду Максим Лапін. Він зірвався з 9-го поверху та отримав травми несумісні з життям. Трагедія сталася в ніч на 12-е квітня на вул. Горлівською, де жил Максим Лапін. Недільним вечором Максим з дружиною повернулися додому, але не змогли потрапити до своєї квартири, не чекаючи приїзду рятувальніків, Лапін спробував перелізти на балкон своєї квартири від сусідів з 9-поверху. Проте страхувальний мотузок не витримав, і він зірвався униз. В стані травматичного шоку, машина «швидкої допомоги» доставила його до 4-ої міської лікарні, але не дивлячись на всі зусилля врятувати відомого спортсмена і тренера не вдалося. У липні цього року Максиму Лапіну виповнилося б 35 років - пише ilich.in.ua. Нагадаємо, що Максим Лапін - був тренером СК «Ільічевец». майстром спорту міжнародного класу зі стрибків у воду, учасником Олімпійський ігор і чемпіонатів світу.
Добавил: Portokali | Дата: 13.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0