• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 23
24 квітня о 13.00 в районі мечеті відбудеться перший етап відкритого чемпіонату Донецької області з даунхілу, в якому візьмуть участь спортсмени на гірських велосипедах. Для змагань обладнали спеціальну трасу завдовжки близько кілометра з трамплінами, небезпечними поворотами та іншими перешкодами. Учасникам змагань необхідно мати захисну екіпіровку і відповідну підготовку. У чемпіонаті візьмуть участь спортсмени з Маріуполя, Донецька, Макіївки, Горловки, Краматорська, Сєвєродонецька та Слов'янська.
Добавил: Portokali | Дата: 23.04.2010

Маріупольський атлет Олександр Лашин встановив два світових та один український рекорд на богатирських іграх у Києві. Ще один світовий рекорд в активі іншого маріупольця Володимира Муравльова. А всього на помості палацу спорту столиці України було встановлено п"ять світових та два українських рекорди.
Олександр Лашин розпочав змагання у вправі "Прогулянка фермера". Дві валізи, кожна вагою по сто вісімдесят одному кілограму маріуполець проніс аж дев"янадцять метрів вісімдесят сантиметрів, перевищивши попередній світовий рекорд литовця Жидрунаса Савіцкаса на один метр вісімдесят сантиметрів. Як розповів сам Олександр, показати кращий результат йому завадила травма ноги.
О. Лашин: "Я выступал в шлепанцах, не мог обуть кроссовки. Ноги заплетались, а так пронес бы больше".
Але цей світовий рекорд тримався лише п"ять хвилин. Інший маріуполець Володимир Муравльов прогулявся з валізами на двадцять два метри п"ятдесят три сантиметри.
О. Лашин: "Я думаю, рекорд в прогулке фер ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 23.04.2010

У Краматорську відбувся турнір з греко-римської боротьби пам"яті відомого українського борця Олексія Вакуленка. У змаганнях взяли участь і тридцять маріуполських спортсменів зі школи олімпійського резерву Олімпік. Три з них стали чемпіонами турніру. Це Станіслав Литвин у ваговій категорії до п"ятидесяти дев"яти кілограмів, Сергій Грушин серед борців вагою до тридцяти двох кілограмів та Артем СуровяТурнір памяті Олекгін у категорії до шестидесяти трьох кілограмів. Сім маріупольців стали срібними призерами турніру, а п"ять- бронзовими.
Добавил: Portokali | Дата: 23.04.2010

Сьогодні баскетбольний клуб Азовмаш стартує у чвертьфіналі плей-оф чемпіоната України серед команд Суперліги. У Кривому Розі діючий чемпіон країни двічі зустрінеться з місцевою командою Кривбасбаскет двадцять третього та двадцять п"ятого квітня. На цей стадії боротьба ведеться до трьох перемог одного з суперників. Двадцять восьмого квітня команди зіграють у Маріуполі. У разі нічийного рахунку після чотирьох матчів заключна п"ята зустріч відбудеться у Кривому Розі.
Добавил: Portokali | Дата: 23.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0