• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 21
Верь в свою команду, поддерживай, болей вместе с телеканалом "МТВ"! Не пропусти в воскресенье в 21:20 программу "Пенальти"!
Добавил: Portokali | Дата: 21.04.2010

В матчі десятого туру чемпіонату дитячо- юнацької футбольної ліги України п"ятнадцяти- та сімнадцятирічні іллічівські футболісти вдома зустрічалися з однолітками з дніпропетровського Дніпра. Обидві маріупольські команди здобули перемоги над своїми суперниками.
Спочатку на зелений газон стадіону Азовець вийшли футболісти віком до сімнадцяти років. Краще гру розпочали дніпропетровські хлопці- вони першими забили гол , але ще до перерви іллічівські футболісти рахунок зрівняли- це зробив півзахисник господарів поля Ігор Варченко. У другому таймі той же Варченко ударом здалеку забив другий гол. Дніпропетровці спормоглися провести м"яча у відповідь. Але останнє слово залишилося за маріупольским футболістами. Капітан Іллічівця Микита Гревцов, який вже залучається до поєдинків за команду майстрів Іллічівець-два, заробив пенальті і сам же його реалізував, забивши з одинацятиметрової позначки третій переможний гол.
В. Калач: "Огромное спасибо Керману, сегодня ребята, которых он привлек ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.04.2010

У спортзалі Азовського морського інститута завершилоась першість міста з баскетболу у залік спартакіади студентів вищих учбових закладів третього- четвертого рівней акредитації. Переможцями змагань стали баскетболісти Маріупольського державного гуманітарного університету, на другому підсумковому місці фінішували спортсмени Приазовського державного технічного університету, третє посіла команда господарів першості- Азовського морського інститута.
Добавил: Portokali | Дата: 21.04.2010

У дванадцятому міжнародному турнірі з вільної боротьби на призи комбінату імені Ілліча на честь відомого маріупольського борця, чемпіона світу Михайла Харачури виступали майже триста спортсменів з України та Росії. Вони визначали переможців у дванадцяти вагових категоріях у юнаків та восьми категоріях- у дівчат.
Чемпіон світу Михайло Харачура зараз живе у Києві, але ці змагання намагається не пропускати. Ось і цього року він з увагою дивився за сутичками на килимах критого спортивного комплексу Іллічівець.
М. Харачура- змс: "Из 12 турниров несколько раз не смог приехать, меня не было в Украине. Задача турнира- популяризация борьбы. Надеюсь, появятся у нас новые звезды борьбы."
На турнірі виступали борці віком чотирнадцять- шістнадцять років з восьми областей України, а також гості з Росії. Заслужений тренер Росії Віктор Карпенко народився у Маріуполі, але зараз працює у підмосковному місті Чехів. На цей турнір Віктор Анатолійович приїздить вже третій раз.
В. Карпенк ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.04.2010

Маріупольські майстри аеробіки та фітнесу вдало виступили у двох змаганнях. Спочатку у Донецьку у чемпіонаті області у віковій категорії діти та кадети вони вибороли по шість срібних нагород у програмі фанк. Ще дев"ять бронзових медалей маріупольці завоювали у категорії кадети у програмі трійки та степ. А у чемпіонаті України, який пройшов у Сумах, здобуток представників Маріуполя- шість бронзових медалей у програмі фанк. Призерками змагань стали Ганна Нікульникова, Вероніка Никитіна, Василіна Морозова, Дарина Чекмак, Віка Кузьмина та Ірина Леденьова.
Добавил: Portokali | Дата: 21.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0