• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 06
Баскетболісти Азовмаша на своєму майданчику у матчі чемпіонату України серед команд Суперліги приймали БК Одеса. Поєдинок пройшов у рівній боротьбі і завершився перемогою господарів майданчика з рахунком сімдесят дев"ять на сімдесят чотири. У складі маріупольської команди двадцять сім очок набрав американський легіонер Рамел Каррі.
У цьому матчі шанси на перемогу мали обидва суперника. Перша чверть зустрічі залишилася за одеською командою, а після другої попереду з різницею у десять очок вже перебував Азовмаш- сорок один:тридцять один. У подальшому гості трохи скоротили перевагу маріупольської команди, але бодай зрівняти рахунок баскетболісти БК Одеса не спромоглися. Гра принесла успіх Азовмашу- сімдесят дев"ять :сімдесят чотири. Головний тренер одеської команди Валерій Лебединцев після зустрічі мав питання до суддівської бригади.
Лебединцев - тренер: "Я хочу услышать ответ на вопрос, когда выбивает мяч твой игрок сзади- это фол. У нас сегодня 4 раза выбили мяч сзади- и ни од ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.04.2010

Колишній представник спортивного клубу Іллічівець, а нині боксер- професіонал Ісмаіл Сіллах третього квітня провів черговий поєдинок на ринзі Сполучених Штатів Америки. У напівважкій вазі він зустрічасвся з рідним братом колишнього чемпіона світу Заба Джуди- Деніелом Джудой. Бій видався нетривалим. Вже у другому раунді Ісмаіл двічі надіслав суперника у нокдаун і суддя у ринзі зупинив поєдинок- перемога Сіллаха технічним нокаутом. Всього на рахунку Ісмаіла Сіллаха дванадцять боїв на профессіональному ринзі і всі ці поєдинки він виграв, з них одинадцять- достроково.
Добавил: Portokali | Дата: 06.04.2010

Футболісти Іллічівця- два у матчі вісімнадцятого туру першості України серед команд другої ліги на стадіоні Західний програли команді свердловського Шахтаря з Луганської області з рахунком один:два. У складі маріупольської команди влучним ударом відзначився захисник Дмитро Доценко.
Головні події у матчі, який проходив на стадіоні Західний, відбулися у першому таймі. Вже на сьомій хвилині поєдинка гравець Шахтаря Геннадій Кошелєв забив перший гол у ворота Іллічівця- два. За декілька хвилин до перерви свердловська команда подвоїла свою перевагу- це Едуард Штанченко з одинадцятиметрової позначки переграв воротаря маріупольців Ігоря Євтушенка, забивши другий гол. Але і на цьому події у першому таймі не скінчилися- вже у доданий арбітром час до атаки Іллічівця- два підключився захисник господарів поля Дмитро Доценко і вразив ворота гірників- два:один на користь Шахтаря. Цей рахунок не змінився до кінця зустрічі.
Юрій Керман- тренер: "Мы за неделю три раза сыграли. Это тяжкий груз. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.04.2010

Футболісти Іллічівця у матчі двадцять третього туру зазнали у Полтаві поразки від місцевої Ворскли, яку зараз очолює колишній тренер маріупольської команди, заслужений тренер України Микола Павлов. Результат зустрічі три:нуль на користь господарів поля. Перший гол у ворота маріупольської команди надіслав Григорій Ярмаш на вісімнадцятій хвилині зустрічі. До перерви Йован Маркоскі подвоїв перевагу господарів поля, а наприкінці поєдинка він же забив у ворота Іллічівця і третій м"яч. Програвши у Полтаві, маріупольці знову опустилися на дванадцяту сходинку у турнірній таблиці чемпіонату, а лідирує донецький Шахтар. Також невдало зіграв у Полтаві і молодіжний склад Іллічівця. Підопічні Едуарда Хаврова поступилися своїм полтавським одноліткам з рахунком один:два. Гості першими забили гол, на сьомій хвилині відзначився Артем Чорній. Вже у доданий арбітром до першого тайму час Артем Громов зрівняів рахунок з пенальті, а наприкінці другої половини гри він забив і переможний гол. Наступну зустріч ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0