• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 07
У Євпаторіі на міжнародному юнацькому турнірі з футболу "Кримський пролісок- дві тисячі десять" серед переможців були і футболісти дитячо- юнацької спортшколи ФК Іллічівець. Підопічні тренера Валерія Короткова, які змагалися серед шістнадцятирічних, випередили п"ятьох суперників і зайняли перше місце.
У Євпаторії на міжнародному турнірі "Кримський пролісок- дві тисячі десять" виступали чотири іллічівських команди різного віку. Найбільш вдало зіграли у Криму шістнадцятирічні футболісти, яких тренує Валерій Коротков.
Коротков - тренер ДЮСШ: "Спасибо руководству, что нашли возможность отправить нас на такое соревнование. Это один из этапов подготовки ко второму кругу чемпионата Украины".
Шістнадцятирічні іллічівці випередили три команди з Київа, а також футболістів з Санкт-Петербурга та Мінська і зайняли перше місце. На другому- білоруська команда, третє посіли хлопці з Санкт-Петербурга.
Коротков: "Очень понравился ФК Минск. У них не было трех сборников, команда обучен ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.04.2010

У місті Макіївка пройшов чемпіонат Донецької області з бігу по шосе, у якому взяли участь понад двісті спортсменів. Збірна команда Маріуполя у неофіційному заліку посіла перше місце. Серед старших юнаків Артем Будаква зі спортшколи Лідер торговельного порту на дистанції шість кілометрів показав другий результат. Серед дівчат Тетяна Мальник з дитячо-юнацької спортшколи номер чотири стала чемпіонкою- шість тисяч метрів вона подолала за двадцять п"ять хвилин та шістнадцять секунд. Серед дорослих абсолютно кращий результат на дистанції п"ятнадцять кілометрів показав представник спортшколи Лідер, майстер спорту міжнародного класу Олександр Сітковський- сорок сім з половиною хвилин.
Добавил: Portokali | Дата: 07.04.2010

В Криму у Ялті завершився чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед юнаків. Представниця Маріуполя, чотирнадцятирічна першоразрядниця Тетяна Шишканова, яку тренує Наталія Василенко, виборола на змаганнях друге місце у метанні молота вагою три кілограма. Вона показала результат п"ятдесят метрів сорок сантиметрів. Від чемпіонки Вікторії Семенкової з Умані маріупольська спортсменка відстала на десять метрів.
Добавил: Portokali | Дата: 07.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0