• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 19
Першу у дві тисячі десятому році перемогу у двадцять шостому турі чемпіоната України здобули футболісти Іллічівця. На своєму полі вони з рахунком один:нуль виграли у Зорі з Луганська. Гол, який і вирішив долю поєдинка, з одинадцятиметрової позначки надіслав у ворота луганської команди Костянтин Ярошенко.
Гра Іллічівець- Зоря стала вирішальною для господарів поля у весняній частині чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги. Адже підопічні Іллі Близнюка з грудня минулого року не могли здобути перемогу- лише нічиї та поразки. Суперники розпочали зустріч обережно. У першому таймі більш гостро діяли у нападі луганські футболісти. Наприкінці першого половини поєдинка арбітр матчу угледів порушення правил господарями матчу у штрафному майданчику і призначив пенальті. Бив Сергій Шевчук, але воротар Іллічівця Всеволод Романенко вгадав напрямок удару і спіймав м"яча. З початку другої половини гри швидкості на полі зросли. На шістдесят четвертій хвилині вже гості не за правилами зупинили ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.04.2010

А ось молодіжний склад футбольного клубу Іллічівець своїм луганським одноліткам поступився з рахунком два:три. У складі господарів поля голи забили Руслан Романов та Артем Чорній.
Гра на стадіоні Західний розпочалася вдало для маріупольської команди. Вже на чотирнадцятій хвилині нападник молодіжного складу Іллічвця Руслан Романов вразив ворота луганської команди- один:нуль на користь господарів поля. Але минуло лише дві хвилини і гості забили м"яча у відповідь. E складі Зорі відзначився Валерій Мазур. Наприкінці першого тайму іллічівська команда знову вийшла вперед у рахунку- це Артем Чорній вразив ворота суперника.
Андрій Григорік - капітан: "Не хватило фарта, вроде игра на равных, а чего-то не хватает. Плохо играем при стандартах. Выигрышная игра была, не повезло".
Після цієї поразки моІллічівець посідає п"ятнадцяте місце у турнірній табоиці молодіжної першості Прем"єр-ліги України, а лідирують футболісти львівських Карпат.
Едуард Хавров - тренер: "Тяжело находить ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.04.2010

Pбірна команда Маріуполя з жіночого футболу вдало виступила на п"ятих літніх молодіжних іграх Донецької області, які проходили у Донецьку і зібрали п"ять команд. Вік учасниць- до двадцяти років, у кожній команді виступали по вісімнадцять гравців. Маріупольські дівчата, яких готував до змагань Валерій Цапюк, посіли на іграх підсумкове друге місце. Вони програли футболісткам з Донецька і перемогли команди Славянського району-три:один, Мар"їнки- з рахунком шість:нуль та Червоного Лиману- три:один. А чемпіонками змагань стали дівчата з Донецька.
Добавил: Portokali | Дата: 19.04.2010

У спортзалі двадцять третьої загальноосвітньої школи відбувся турнир з волейболу серед дівчат. У змаганнях взяли участь збірні команди двадцять дев"ятої школи, селища Володарське та села Новокрасновка. Поза конкурсом виступали господарі турніру- хлопці двадцять третьої школи. Суперники грали поміж собою за круговою системою. Перше місце зайняла команда з Новокрасновки, яку готував до змагань Віктор Єменджи- в неї три перемоги. На другому місці фінішували дівчата двадцять дев"ятої школи- тренер Тетяна Медведєва. Третє місце у підопічних Андрія Іванова з селища Володарське.
Добавил: Portokali | Дата: 19.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0