• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Апрель » 15
Маріупольський богатир Олександр Лашин став перможцем престижного турніру "Битва титанів", який відбувся у Москві. У столиці Росії він випередив п"ятьох суперників і показав кращий результат за підсумком шести вправ.
У змаганнях, які проходили у московському палаці спорту "Крила Рад", виступали по три українських та російських стронгмена, як називають учасників сучасних богатирських ігор. Вони виконували шість різних вправ з великою вагою. Маріупольський богатир Олександр Лашин став переможцем турніру і отримав від організаторів кубок.
О. Лашин: "Наибольшее количество баллов я набрал в кантовке покрышки, выиграл с хорошим отрывом. Всего у меня два вторых и четыре первых места"
Так сталося, що Олесандр Лашин завершував змагання у Москві з травмою ноги, яку отримав на турнірі. Незважаючи на це, маріуполець гідно провів останю вправу і випередив усіх п"ятьох суперників.
О. Лашин: "было тяжело, но заморозили и боролся до последнего. На награждение вышел уже босиком". ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2010

На майданчику зі штучним покриттям у інтернаті номер один пройшов турнір з міні-футболу, присвячений пам"яті колишнього викладача інтерната, футбольного тренера Олександра Балабанова. Тринадцять команд розпочали боротьбу за почесний кубок, а у фінальному турнірі залишилося чотири кращих.
Олександр Балабанов- дитячий тренер з футболу- пішов з життя півтори роки потому. Але залишив по собі добру пам"ять у колег- тренерів та своїх вихованців, яким дав путівку у світ футболу. Геннадій Орлов- один з тих, хто працював поруч з Олександром Балабановим.
Д. Орлов: "Александр- выдающаяся личность в детском футболе Мариуполя. Отличался добротой, желанием помочь детям".
Восьмого березня цього року Олександру Володимировичу виповнилося б сорок п"ять років. До цієї дати міський центр позашкільної роботи організував турнір за участю команд дитячо- юнацьких клубів. Матчі турніру прохрдили на майданчику інтерната номер один. У змаганнях взяли участь хлопці віком тринадцять-чотирнадцять ро ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2010

Футболісти Іллічівця- два вийшли у півфінал розіграшу Кубка ліги. У чвертьфінальному поєдинку, який відбувся у Дніпродзержинську, друга маріупольська команда здолала опір місцевої Сталі. Основний та додатковий час зустрічі завершився внічию нуль:нуль, а у серії післяматчевих пенальті перемогли маріупольці з рахунком три:два. У півфіналах турніру вінницька Нива зустрінеться з командою Мир з Горностаївки, а Іллічівець-два - з командою Гірник-спорт з Комсомольська. Суперники проведуть по дві зустрічі- вдома і у гостях. Матчі відбудуться двадцять восьмого квітня та п"ятого травня.
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2010

У місті Сантарем у Португалії відбувся третій чемпіонат Європи з карате, який зібрав понад вісімсот учасників з двадцяти двох країн. У складі національної збірної команди України виступали двадцять спортсменів з Одеси, Миколаїва, Іллічівська, Сум, Запоріжжя, Дніпропетровська. Маріуполь у Португалії представляла майстер спорту України, володарка чорної паски Владислава Данилова. У розділі ката шото-кан, де за перемогу сперечалися більш ніж тридцять дівчат, вона завоювала бронзову нагороду. А чемпіонкою Європи стала спортсменка з Іспанії.
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0