• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 01
В міському шаховому клубі завершився традиційний, вже дванадцятий за рахунком меморіал Якова СеребрЯника зі швидких шахів. За перемогу сперечалися понад сто шахистів, серед них два міжнародних гросмайстера та один заслужений майстер спорту.
Сто сорок шахистів з п"яти областей України виступали на цьому меморіалі. Одна шахистка приїхала на турнір з Мурманська, а Ганна Затонських, колишня маріупольчанка, зараз представляє Сполучені Штати Америки. Змагання проходили за швейцарською системою у дев"ять турів.
Полесський: "Состав более представительный, Мирошниченко входит в эдиту мировых шахмат. Ничьих мало, это быстрые, агрессивные шахматы, все хотят побеждать."
Чудовий результат, який не можна перебільшити, показав міжнародний гросмайстер з Донецька Євген Мирошниченко. Він виграв усі дев"ять партій та набрав дев"ять очок.
Мирошниченко: "9 из 9 случайно. Не стоял все партии на выигрыш. Где-то повезло. Быстрые шахматы- это интересно, это практика полезная."
А тринад ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.06.2010

У Маріуполі відбувся чемпіонат України з греко- римської боротьби серед дорослих спортсменів. У змаганнях взяли участь представники двадцяти областей. Серед переможців та призерів турніру були і маріупольські борці.
Цей чемпіонат України став відбірковим до чемпіонату світу цього року. Тому й в усіх вагових категоріях за перемогу точилася запекла боротьба. Сто сімдесят найкращих українських борців з двадцяти областей демонстрували на килимі свою майстерність. Представники нашого міста не пасли задніх на цих змаганнях, демонструючи на килимі результативну, змістовну боротьбу.
Г. Комишенко - змс: "Тут проявили себя Каркарашвили, Чернецкий- он в финале, Шишман, Цеповатенко. Будет формироваться команда."
Цікаво розгорталися події у ваговій категорії до сто двадцяти кілограмів. Тут виступали декілька маріупольських борців. У поєдинку за вихід до півфіналу на килимі зустрілися маріупольці Іван Айварджи та Микола Кичмій. Перемогу за очками одержав Кучмій.
Лозовий: "Оба бор ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.06.2010

Баскетбольний клуб Азовмаш у сьомий раз став чемпіоном України. У заключному п"ятому поєдинку фінальної серії плей-оф зі столичним Будівельником, який відбувся у Києві, маріупольська команда перемогла з рахунком сімдесят сім:сімдесят і виграла серію з результатом три:два. Вирішальним став четвертий період зустрічі, який маріупольська команда виграла з різницею у дев"ять очок. У цьому матчі Хасан Рзвіч та Рамел Каррі набрали по сімнадцять очок.
Добавил: Portokali | Дата: 01.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0