• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 04
Після нетривалої відпустки футболісти Іллічівця зібралися на тренувальній базі клубу. Про зміни у складі та плани на літне міжсезоння розповів головний тренер маріупольської команди Ілля БлизнЮк

На першому тренуванні Іллічівця зібралися тринадцять футболістів. Серед них і півзахисник маріупольської команди Костянтин Ярошенко, який грає у Маріуполі на правах аренди, бо його контракт належить донецькому Шахтарю. За період відпустки Костянтин одружився, тому й приступив до занять у підвищеному настрої. Як розповів Ілля Близнюк, у складі Іллічівця відбулися суттєві зміни. За сімейних обставин залишив команду захисник Мантас Самусевас, який виявив бажання грати ближче до дому. Але це не єдина втрата маріупольської команди у літнє міжсезоння.
ллічівець розпочне підготовку до наступного чемпіонату країни у Криму, а потім буде тренуватися у Маріуполі.
Добавил: Portokali | Дата: 04.06.2010

Стартував черговий чемпіонат міста з футболу серед аматорських команд. У цьому році формула проведення змагань змінилася. На першому етапі двадцять чотири команди розбиті на чотири групи, матчі у яких пройдуть у одне коло. Потім по дві кращих представника з кожної групи, всього вісім, складуть першу, найсильнішу лігу. А шістнадцять інших команд гратимуть у другій лізі. Поєдинки другого етапу пройдуть у два кола.
Добавил: Portokali | Дата: 04.06.2010

Також відбулися змагання одинадцятої спартакіади Донецької області серед студентів вузів першого- другого рівней акредитації. Змагання проводилися з восьми видів спорту. Першим видом спартакіади стали шахи. Тут краще за інших виступили студенти маріуполського коледжу ПДТУ- в них перше місце. У волейболі команда маріупольського механіко- металургійного технікуму під керівництвом Олександра ВЕртеля посіла друге місце. У міні -футболі у маріупольських спортсменів з машинобудівельного коледжу третє місце, а баскетболісти маріупольського електромеханічного технікуму стали чемпіонами спартакіади.
Добавил: Portokali | Дата: 04.06.2010

Змаганнями з легкоатлетичного багатоборства серед команд цехів першої групи завершилися старти чергової спартакіади комбінату імені Ілліча. Це був останній, одинадцятий вид змагань у кому взяли участь десять команд. На стадіоні Іллічівець у змаганнях з легкоатлетичного багатоборства взяли участь десять команд цехів першої групи. У складі кожної виступали по п"ять чоловіків та дві жінки. Серед чоловіків вдалими виступами відзначився представник цеху ремонта металургійних печей Микола Овчаренко. Він переміг усіх суперників у бігу на сто метрів з результатом одинадцять та три десятих секунди. А у довжину Микола Овчаренко стрибнув на шість метрів чотири сантиметри, це теж досить пристойний результат.
А серед жінок не було рівних представниці ВВО Ірині Колесник, яка грає у футбол у складі команди Іллічівка у чемпіонаті України. Ірина стала першою у стрибках у довжину, а також у бігу на шістдесят метрів та вправах на прес. У особистому заліку переможцями стали Ірина Колесник та працівни ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0